Naktī daudzviet līs; līdzīgi laikapstākļi gaidāmi arī rīt

© Dāvis Ūlands/ F64 Photo Agency

Ceturtdienas vakarā un naktī uz piektdienu daudzviet Latvijā līs, vietām gaidāmas pērkona lietusgāzes, prognozē sinoptiķi.

Nakts un rīta stundās dažviet veidosies migla. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +15..+19 grādiem, vējš pārsvarā būs lēns.

Piektdien mākoņu kļūs mazāk, vietām īslaicīgi līs un iespējams pērkona negaiss. Pūšot lēnam līdz mērenam rietumu, ziemeļrietumu vējam, gaiss iesils līdz +21..+28 grādiem.

Rīgā gaidāms lietus, iespējams pērkona negaiss, bet piektdiena varētu paiet bez nokrišņiem. Lēnu līdz mērenu dienvidu vēju nomainīs rietumu un pēc tam ziemeļu vējš. Gaisa temperatūra +18 grādi naktī un +22..+24 grādi piektdienas pēcpusdienā.

Latvijā

Dzīvei nepieciešamā alga jeb minimālais ienākumu līmenis, kas tiek uzskatīts par nepieciešamu indivīdam vai ģimenei, lai segtu savas pamatvajadzības un uzturētu pienācīgu dzīves līmeni noteiktā ģeogrāfiskā apgabalā, 2024.gadā Rīgā ir 1630 eiro bruto, bet reģionos - 1384 eiro bruto, liecina atalgojuma pētījumu un vadības konsultāciju uzņēmuma "Figure Baltic Advisory" veiktais šī gada pētījums.

Svarīgākais