Ceturtdiena, 22.septembris

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Būsit ļoti saimniecisks un savā mājoklī neizlaidīsit no redzesloka pat vismazāko sīkumu. Viegli risināsit jautājumus, kas saistīti ar uzkopšanu, komunālajiem maksājumiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Sekmīgs būs īss darījumu brauciens, mazi biznesa darījumi, apmaiņas ar viedokļiem. Tomēr svarīgi būtu paša ģimeni un aktualitātes tajā neatstāt novārtā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Komunikācija ar vecākiem būs sekmīga. Ģimenes apspriedi labāk rīkot pie pusdienu vai vakariņu galda. Esiet uzmanīgs, jo jūsu viedoklim var būt ne izšķiroša loma.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Līdz pat vakaram rīkosities neordināri, jūsu netradicionālā intuīcija ļaus adekvāti orientēties situācijā un pieņemt pareizos lēmumus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Jūs interesējošo informāciju saņemsit no radiniekiem vai slepena avota. Intuīcija ies tandēmā ar pragmatismu. Mēģiniet uzreiz atpazīt baumas, lai netiktu apmānīts.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Nebūs grūti demonstrēt savu erudīciju un literārās spējas, atrast īstos vārdus, lai partnerus un konkurentus pārliecinātu par savu ideju.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Uzvedīsities demonstratīvi. Savu pozīciju aizstāvēsit pārāk emocionāli, un tieši tas var sagādāt neplānotus sarežģījumus. Intelektuālam darbam būs vajadzīga vienatne.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Sakariem šodien būs īpaša vērtība. Iespējams, nejauši iegūta informācija no radiniekiem un ārzemju partneriem var būt ļoti aktuāla un mainīt principiālus mērķus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Diez ko labi diena var nesākties, piemēram, jums var parādīties pamatotas bailes. Labā ziņa – daudz ko varēs atrisināt pārrunās.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Nelabvēlīgākais laiks – rīts, kad varat saskarties ar svešu cilvēku neizpratni. Labāk atturieties no kontaktiem ar svešiem cilvēkiem, nepazīstamu vietu apmeklēšanas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Visaktuālākie var izrādīties veselības jautājumi. No nepatikšanām var izvairīties, laikus apspriežot problēmu, meklējot risinājumus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Jums būs iespējas, bet ne principiāla nepieciešamība karot ar konkurentiem. Labāk izvēlieties pārrunas, tas būs lietderīgāk.

Horoskopi

Šie cilvēki uztrauksies par katru santīmu – viņi ir tik skopi. Daudzas sievietes vēlas būt tuvu spēcīgam un neatkarīgam vīrietim, kurš ir gatavs tērēt savus spēkus un resursus, lai piepildītu savas izvēlētās vēlmes. Taču, ja tavs partneris pieder kādai no šīm piecām zodiaka zīmēm, tad tavi sapņi par greznu dzīvi, iespējams, var palikt nepiepildīti.

Svarīgākais