Svētdien pārsvarā būs apmācies laiks; brīdina par slideniem ceļiem

© Vladislavs Proškins/F64

Svētdienas rītā Latvijas austrumos turpina līt un snigt, daudzviet Vidzemē un Sēlijā sabiezējusi migla, liecina meteoroloģiskā informācija.

Svētdienas rītā Latvijas austrumos turpina līt un snigt, daudzviet Vidzemē un Sēlijā sabiezējusi migla, liecina meteoroloģiskā informācija.

Ceļi daudzviet slideni. Visā Latvijā apmācies laiks. Pūš lēns vējš, galvenokārt no dienvidiem. Gaisa temperatūra -1..+2 grādi.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) datiem sniega segas biezums visā valstī sarucis līdz 3-16 centimetriem.

Rīgā apmācies un dūmakains rīts, gaisa temperatūra 0..+1 grāds, pūš viegls dienvidu vējš, sniega segas biezums 11-14 centimetri.

Maksimālā gaisa temperatūra sestdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no +1,1 grāda Alūksnē un Saldū līdz +4,0 grādiem Daugavpilī.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 11.decembrī bija +25 grādi Spānijas dienvidu piekrastē. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz svētdienu -29 grādi Krievijā.

Svētdien Latvijā būs pārsvarā apmākušās debesis, daudzviet gaidāms neliels sniegs un smidzinošs lietus, prognozē sinoptiķi.

Ceļi daudzviet slideni. Pūtīs lēns vējš. Vidzemē, Latgalē un Sēlijā gaidāma migla.

Maksimālā gaisa temperatūra 0..+3 grādi.

Rīgā nav gaidāmi būtiski nokrišņi, pūtīs viegls dienvidrietumu vējš un gaisa temperatūra būs +1..+2 grādi.

Laikapstākļus nosaka augsta spiediena apgabals. Atmosfēras spiediens 1020-1022 hektopaskāli jūras līmenī.

Svarīgākais