Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: zvaigznes dāvās enerģiju

Zvaigznes dāvās enerģiju, tās būs daudz, arī vēlme rīkoties, būt dinamiskiem un daudzpusīgiem. Labas sekmes neformālu kontaktu veidošanā. Jāseko līdzi jaunumiem. Var kooperēties braucieniem, pētījumiem, mācībām. Laba diena komunikācijai, ekskursijām, treniņiem, sportošanai, pētījumiem, biznesam ārzemēs.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Varat gaidīt enerģijas pieaugumu. Nav labi «kabineta darbiem», noslēgtā telpā. Izmantojiet katru iespēju sportot, būt svaigā gaisā, attīstīt kontaktus ar ārzemniekiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Turiet vaļā ausis. Partneri var vilināt uz avantūrām, galējībām, intrigām. Esiet uzmanīgi, lai netiktu aizskartas jūsu jūtas un intereses.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Ja gribat būt sekmīgs, nāksies būt mobiliem, viltīgiem un enerģiskiem. Būs viegli sadarboties ar tiem, kas vēlēsies kontaktēties.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Pirmajā vietā būs darbs, veselība un apmaiņa ar pakalpojumiem. Piesātināta diena, ja darbs saistīts ar tūrismu, loģistiku un starptautisku projektu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Izvēlieties aktīvu nodarbi, var pat vairākas. Interesi raisīs kreatīvi un dinamiski darbi. Laba diena attiecību veidošanai. Esiet akurāti intīmos jautājumos, sīkumi var būt pat graujoši.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Ne reizi vien būs iemesls kļūt īgnam un nervozam. Uzmanības centrā var būt negaidīta problēma ģimenē.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Dinamiska un mobila diena, sekmēsies kreatīvi darbi ar konkrētu mērķi. Aktivizēsies kontakti.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Jābūt pragmatiskam, nav vēlams pārspīlēt savu nozīmību, spējas un sakarus. Labāk sevi pozicionēt kā skolnieku nekā guru.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Enerģijas un uzņēmības diena. Iniciatīvām var būt, bet var arī nebūt veiksmīgs rezultāts. Mēģiniet gūt baudu un gandarījumu no procesa.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Nav vēlams ļauties impulsiem, mēģiniet entuziasmu neaizlaist aizkaitinājuma gultnē. Meklējiet informāciju, sekojiet notikumiem pasaulē.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Azarta un entuziasma diena. Iespējams, draugi būs iedvesmas avots, tikpat labi – jauna spoža ideja. Mēģiniet neatvēzēties grandioziem plāniem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Nedrīkst zaudēt uzmanību. Labāk atlikt jaunu projektu īstenošanu. Ļoti bīstami taisīt kokteili no darba un personiskām attiecībām.