Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: vakarā, iespējams, tevi gaida piedzīvojums

Zvaigžņu stāvoklis būs labvēlīgs dažādu būtisku jautājumu noskaidrošanai. Svarīgi pareizi nokārtot dokumentus, pabeigt sarunu, pielikt punktu rutīnas pienākumiem. Nav ieteicams atlikt finišu. Verdikts un pēdējais vārds būs priekšnieka prerogatīva. Jo tuvāk nāks vakars, jo lielāka iespējamība piedzīvojumam.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Ir laiks pielikt punktu darījumu sarakstei, kas jau ieilgusi, arī pētnieciskam un birokrātiskam darbam. Atrodiet laiku komunikācijai ar priekšniecību, pasūtītājiem, kolēģiem, dokumentu atkārtotai izskatīšanai.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Ieteicams būt neatlaidīgiem, arī pabeigt jebkuru darbu. Ja vien iespējams, neatlieciet dokumentu noformēšanu, jo īpaši neaizmirstiet par parakstiem un zīmogiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Labāk atturēties no sarežģītu darbu sākšanas. Iespējams, pietrūks fiziska spēka, arī vispārējais tonuss būs pazemināts. Ar jebkāda veida sīkumiem labāk nodarboties saskaņā ar noteiktu sistēmu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Neatlieciet iepriekš ieplānotus darbus un braucienus, jau iesāktu darbu ar dokumentiem, pārrunu un konsultāciju pēdējo etapu. No uzmanības loka var pazust vajadzīgi cilvēki.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Zvaigznes gatavo nelielu eksāmenu, lai pārbaudītu spēju secīgi darīt darbus, būt praktiskam un godprātīgam sīkumos. Vakarā var būt kāds brauciens, piedzīvojums, darījumu akcija.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Līdz pat vakaram būsiet aizsargāti, mierīgi un ietekmīgi. Jūsu teiktajā var ieklausīties. Ļoti ticams, ka paspēsiet parakstīt izdevīgu līgumu, vairot profesionālo autoritāti.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Nav vēlams plānot jebkādas jaunas iniciatīvas, jo diez vai būs spēks un enerģija visu paveikt, turklāt arī apstākļi nepalīdzēs. Iespējams, ierobežojumus radīs garlaicīgs darbs, piespiedu vientulība, slikta pašsajūta.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Padariet visu, ko vien iespējams, jo neko nevajadzētu atlikt uz vēlāku laiku. Jo īpaši svarīgi kolēģiem, draugiem un atbalstītājiem dotie solījumi.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Ir vērts koncentrēties darbiem, šī ir laba diena profesionālisma demonstrēšanai. Nenāks par ļaunu dokumentēt notiekošo, ievērot reglamentu un protokolu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Pateicoties izglītībai, pieredzei un instinktiem, līdz pat vakaram nekļūdīgi iesiet pareizajā virzienā. Tomēr zvaigznes iesaka nepārvērtēt savu visvarenību. Vakarā var būt liels risks ļauties kārdinājumam.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Ļoti svarīgi izvairīties no haotiskuma, būt secīgam darbos. Jo īpaši svarīgi tas būs darbos, kas saistīti ar veselību, nekustamo īpašumu un finansēm. Pat ja situācija izskatās optimistiski, mēģiniet visu kontrolēt līdz uzvarošām beigām.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Ja vēl neesat parūpējies par savām pozīcijām nākotnē, to vajadzētu izdarīt. Svarīgi ikvienu dialogu novest līdz galam. Neko nesoliet, būs grūti izpildīt.