Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: zvaigžņu stāvoklis cilvēkiem dāvās intuīciju

Zvaigžņu stāvoklis cilvēkiem dāvās intuīciju un neizskaidrojamu spēju saprast, kā arī – gatavību atklātām sarunām. Zvaigznes arī pateiks priekšā, kā dažādas ziņas un noslēpumus izmantot savām vajadzībām. Diena piemērota pārrunām, darbam ar dokumentiem un aprēķinu precizēšanai. Svarīgas tikšanās būs efektīvas dienas pirmajā pusē.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Vēlams ieviest kārtību materiālos jautājumos, bet jāizvairās no avantūras, priekšroka jādod precīziem aprēķiniem. Parūpējieties par informācijas aizsardzību un privātumu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Vēlams koncentrēties uz galveno, arī dialogā vēlams izvairīties no dažādām nevajadzīgām izpausmēm, piemēram, koķetēšanas. Rīts prasīs milzīgu koncentrēšanos. Svarīgi definēt prioritātes.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Būs laiks pārdomāt svarīgus jautājumus. Zvaigznēm nepatiks vieglprātība, izklaidība, bet gan spēja koncentrēties un pat izvēle darbus darīt vienatnē. Nenāks par sliktu atkārtoti aprēķini.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Precizējiet nākotnes plānus. Finanšu operācijai būs nepieciešams skrupulozs aprēķins, arī tirgus tendenču analīze. Ja nedomājat globāli, mēģiniet salīdzināt informāciju, ieklausieties padomos.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Jādomā stratēģiski un arī pozitīvi, pretējā gadījumā kāds to izdarīs jūsu vietā. Plāni, piedāvājumi, argumenti jāapdomā, esot vienatnē. Nemēģiniet paplašināt iesaistīto loku, tas var nenākt par labu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Svarīga diena komunikācijai un apmaiņai ar informāciju. Būs laiks visu apdomāt. Iespējams, radīsies iespēja izmantot slepenu informācijas kanālu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Zvaigznes iesaka tikt skaidrībā ar finansiāliem jautājumiem. Labs laiks inventarizācijai, rekonstrukcijai un īres līgumu slēgšanai. Labas sekmes nodokļu stratēģijas optimizēšanai.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Būsiet gatavi dialogam, bet nav vēlams aizmirst, ka realitātē ne jau jūs vadīsiet sarunu, diktēsiet noteikumus tajā. Partnerattiecībās necentieties uzsvērt interešu kopību, bet gan savu gatavību konstruktīvām sarunām.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Ļoti laba diena praktiski un pieticīgi noskaņotajiem. Nenāktu par sliktu ieklausīties jēdzīgos padomos. Palīdzību meklējiet pie uzticamiem cilvēkiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Var būt svarīgs kāda viedoklis, bet arī paši varat būt svarīgu liecību avots. Ļoti iespējams, ka glabāsiet kādu noslēpumu, pats to nezinot. Profesionālisms būs jūsu priekšrocība.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Labāk pieturēties pie labi zināma komunikācijas reglamenta, ievērot formalitātes un izvairīties no lētticības. Savaldība palīdzēs ne tikai profesionālajā vidē, bet arī mājās. Ļoti svarīgi nekavēt.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Vēlams būt secīgiem darbos, neatlaidīgiem un iesākto novest līdz galam. Sapņainums netraucēs, ja vien pārbaudīsiet to, ko darīsiet. Vakarā var būt problēmas ar uzmanības koncentrēšanu.