Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Vairosies cerības, cilvēki var izkļūt no inertuma režīma

Vairosies cerības, cilvēki var izkļūt no inertuma režīma. Rīts varētu būt pasīvs, var arī atļauties paslinkot, ļauties emocijām un atmiņām. Labas sekmes būs sociālajā, zinātniski tehniskajā sfērā, arī politikā, biznesā un darbos ar tehniku. Ļoti svarīgi nenokļūt ilūziju varā, neļauties novecojuša mērķa kārdinājumam.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Diena sāksies visai pasīvi. Ja esat pārdzīvojuši sarežģītu periodu, līdz pusdienām ir laiks nomierināties un samazināt pārdzīvojumu temperatūru. Pēc pusdienlaika uz daudz ko skatīsieties pavisam citādi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Būsiet ļoti atkarīgi no kopējās atmosfēras, svešu cilvēku garastāvokļa. No rīta ieteicams nesteigties, var atļauties dot vaļu ilūzijām. Izrādiet cieņu citu cilvēku pārliecībai. Pēc pusdienlaika varētu būt kārdinājumi iesaistīties riskantos eksperimentos.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Dienu ieteicams sākt ar īpašu uzmanību pret fizisko un psiholoģisko veselību. Gribot vairāk izdabāt citiem, nekā rūpēties par sevi, tikai pavājināsiet savas pozīcijas. Lai saprastu citus, skatieties, ko viņi dara, nevis klausieties runātajā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Rīta puse laba atpūtai, mierīgi un lēni darāmiem darbiem, personiskajai dzīvei. Pēc pusdienlaika uzradīsies jauni pienākumi. Dienaskārtībā vissvarīgākā var izrādīties veselība.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Rīts būs atkarīgs no garastāvokļa, atmosfēras ģimenē. Pozitīva rīta puse arī tad, ja īsti nebūsiet ar to apmierināti. Pēc pusdienlaika varēsiet atrast labo jebkādā notikumu pagriezienā. Labs laiks pastaigām, sportam, aktīvai radošai dzīvei.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Noskaņosieties uz sev tuvu cilvēku garastāvokļa viļņa. Lai cik tas nebūtu dīvaini, negatīvais būs labs virzītājspēks. Pēcpusdienu ieteicams veltīt sadzīves apstākļu uzlabošanai.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Daudzi būs noskaņoti visai pasīvi, gribēsiet paļauties ar laimīgu gadījumu, nevis personiskajiem pūliņiem. Pēc pusdienlaika viss var mainīties. Ir īstais laiks nodarboties ar sportu, enerģiskiem darbiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Iesiet savu iegribu pavadā, kas pat atklāti var pārsniegt jūsu iespējas. Ir vērts būt uzmanīgiem, ja sekojat līdzi savam svaram. Dienas laikā uzmanība koncentrēsies uz jūsu personiskajiem resursiem un vērtībām.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Uzmanība būs koncentrēta uz paša vajadzībām, ne tikai materiālajām. Nav vērts brīnīties, ja rodas vēlēšanās pārskatīt savas vajadzības, pārliecību, dzīvesvietu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Stratēģiskiem manevriem labāk izvēlēties dienas pirmo pusi. Labāk nepalaist garām brīdi, kad intuīciju nomainīs maldi, bet reālas iespējas – kārdinājumi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Vislielāko aktivitāti vajadzētu plānot uz dienas otro pusi. Rīta pusē ir liels risks kļūt par savu vēlmju un fantāziju upuri. Pēc pusdienas ir labs laiks iedziļināties biznesā, sportā, politikā.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Rīta pusē varat uzticēties liktenim, tad arī var uzticēties intuīcijai. Dienas otrajā pusē ļoti uzmanīgi jāizvēlas atbalstītāji, mērķi un līdzekļi.