Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Noteikti jāpilda dotie solījumi

Liktenīgu notikumu un negaidītu pavērsienu diena. Neraugoties uz iespējamiem satraukumiem un ne vienmēr paredzamiem pagriezieniem, ir ieteicams saskarsmē saglabāt līdzsvarotu uzvedību un draudzīgu toni. Pievērsiet uzmanību esošo sakaru uzturēšanai, nepalaidiet garām iespēju tos ievest nākamajā līmenī. Noteikti jāpilda dotie solījumi, uzņemtās saistības. Negraujiet izveidoto.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Esiet uzmanīgi pret apkārt notiekošajiem procesiem, ļoti ticams, ka tieši tie dos virzienu jums būtiskām norisēm tuvākajos mēnešos. Partneris var pārsteigt ar ko patīkamu. Veiksmīgs laiks, lai saskaņotu intereses.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Galvenā uzmanība būs vērsta uz veselību, ārējā tēla estētisku korekciju. Viss svarīgākais notiks darba kolektīvā. Izšķiroša būs nevis jūsu, bet klienta, kolēģa, dzīvesbiedra nostāja, attieksme, vēlmes...
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Notikumi nebūs jums pārsteigums, bet tiem būs liela nozīme. Par dienas centrālo notikumu kļūs tuva cilvēka uzvedība. Varat paļauties uz partnera vai ietekmīgas institūcijas atbalstu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Varēsit pavilkt svītru, noslēgt kādu ilgu procesu. Profesionālajā jomā iespējams negaidīts pavērsiens. Ļoti būtiska loma būs cilvēkam, kas var ietekmēt jūsu karjeru vai dzīvesvietu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Informatīvi blīva diena. Vislielāko gandarījumu gūsiet, ja spēsit valdīt pār situāciju. Zvaigznes saka – atbalstu varēsit gūt tikai labi zināmā vidē.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Gaidāms nopietns pavērsiens finanšu sfērā, arī partnerattiecībās. Labākais bauslis šodien – balanss. Jaunus darbus neizdosies uzsākt, pirms nebūs skaidrības par budžetu vai attiecībām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Būs iespēja vadīt notikumus, bet līdz ar to nāks līdzi atbildība par rezultātu. Savstarpējos kontaktos nenāktu par sliktu diplomātija un labvēlība.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Sekojiet līdzi citu cilvēku uzvedībai – jums būtiska cilvēka rīcība jums var daudz ko noskaidrot. Līdz pat vakaram saglabāsies atkarība no saistībām, simpātijām, antipātijām.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Notikumi var noslēgt kādu būtisku posmu dzīvē. Labs moments efektīvam manevram, teiksim, negaidītai aiziešanai no «arēnas».
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Esiet gatavi liktenīgam notikumam karjerā un/vai personiskajās attiecībās. Dzīve koriģēs plānus. Darba devējs var pārsteigt ar ko negaidītu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Veiksmīga diena, ko daudzi šīs zīmes pārstāvji patiešām ir nopelnījuši. Nevajadzētu ļauties nostalģijai un vēlmei idealizēt notikumus pagātnē.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes iesaka neļauties vispārējam notikumam, mierīgi attiekties pret paša iegribām un pēkšņām kaislībām. Netipiski notikumi var raisīt pat ļoti vētrainu emocionālu reakciju, bet tam nevajadzētu ļauties.