zefīrs

Vakar, 18:03
Kurš gan nemīl mīkstus, gaisīgus zefīrus, kas kūst mutē? To pagatavošana mājās ir vienkāršāka, nekā šķiet, un neprasa īpašas kulinārijas prasmes. Kulinārijas eksperte Džeina Lubovica dalās pieredzē, kā mājās pagatavot šos smalkos saldumus.
13.aug 2020
Lai iepriecinātu sevi un savus tuvākos, nepavadot ilgu laiku virtuvē, darbojoties ar miltiem vai jaucot mīklu, var izmantot vienkāršu recepti gardas tortes pagatavošanai.
12.okt 2019
Soctīklos cilvēki sašutuši par uzņēmuma "Laima" zefīra cenu atšķirībām Latvijā un mūsu kaimiņos Lietuvā.
20.jun 2019
Latvijas Diētas ārstu asociācija nosaukusičetras pozitīvas zefīra īpašības, ko ir vērts zināt.
20.mar 2018
Kāda Latvijas iedzīvotāja vārdā Inese vērsusies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), pastāstot par kādu nepatīkamu pārsteigumu zefīru kastē.
12.dec 2016
«Kā teica mana zefīru pagatavošanas skolotāja, manu bērnu māsīca Gundega, šo kārumu gatavošanā pats galvenais ir putošana – ir jāputo, jāputo, jāputo, kamēr apnīk, un tad vēl mazlietiņ. Jo viss pārējais ir izmērāms un nosverams,» saka bijusī Neatkarīgās žurnāliste, tagad – trīs bērnu mamma – Evija Cera. Viņa iesaka Ziemassvētku noskaņu mājās radīt ar pašu gatavotiem zefīriem.
8.nov 2009
Saldumu ražotājs AS "Laima" vidēji gada laikā Latvijā realizē aptuveni 780 tonnas zefīra un vēl aptuveni 700 tonnas eksportē, galvenokārt uz Baltijas valstīm, Kanādu, ASV, Izraēlu, Vāciju un Krieviju.