sviestmaizes

24.jan
Ēdienam nav nepieciešamas nekādas papildu sastāvdaļas un tas ir ideāli piemērots ātrai uzkodai. Zivju sviestmaize uz melnās vai baltmaizes ir minimālistiska, tomēr neticami garšīga uzkoda, ko var pagatavot dažu minūšu laikā. Izmantojot tikai divas sastāvdaļas – zivi un rupjo maizi, iegūst sātīgu ēdienu, kas lieliski der gan brokastīm, gan vieglai uzkodai.
21.jūl 2018
Neatkarīgi no tā, vai atrodies pie dabas, festivālā, ekskursijā vai ceļojumā, sviestmaizes ir neaizstājams veids, kā ātri remdināt izsalkumu un iegūt enerģijas devu visai dienai. Uztura speciāliste Ksenija Andrijanova, grāmatu autore un pavāre Linda Vilmansone-Virbule un maizes ražotājs “Latvijas Maiznieks” dalās ar saviem ieteikumiem par to, kā līdzi paņemtās maizītes saglabāt svaigas un garšīgas pat karstā vasaras dienā.
13.nov 2014
32% Baltijas iedzīvotāju brokastis ēd neregulāri vai vispār to nedara. Lielākā daļa priekšroku dod sviestmaizēm, liecina Baltijas valstu iedzīvotāju aptauja par to brokastu ēšanas paradumiem.