marinējumi

17.sep
Ja nekad iepriekš neesat gatavojis savus marinētos gurķus, tad varētu būt pārsteigts, ka ir īpašs sāls veids, kas īpaši paredzēts šim nolūkam, neatkarīgi no tā, vai marinējat gurķus vai bietes, vai marinējat pārsteidzoši pikantas jūras veltes, piemēram, garneles.
16.aug
Kāre pēc marinētiem gurķiem var liecināt par veselības problēmām, raksta “Verywell Health”.
13.aug
Marinējumus noteikti var pagatavot mājās, pat ja neesat pats talantīgākais pavārs. Kā viegli marinēt jebkura veida dārzeņus?
9.aug
Kad sākas ievārījumu, marinējumu un citu labumu gatavošana ziemai, daudzām saimniecēm rodas jautājums – vai drīkst atkārtoti izmantot stikla burciņu vāciņus? Glīti noskrūvējami metāla vāciņi pēc konservu izēšanas šķiet pārāk labi, lai tos izmestu, taču vai tie tiešām vēl der drošai uzglabāšanai? Skaidro “StillTasty.com”.