Šī franču grauzdiņu sacepuma recepte, kas gatavota pa nakti, ir lieliskas brokastis lielai kompānijai. Tā ir vienkārša un garda, ar kraukšķīgu virskārtu un krēmīgu vidu.
Sekojot baristu trendiem pasaulē, iesakām izmēģināt kādu no četriem kafijas dzērieniem ar rudens garšu, lai ikdienišķo kafijas baudīšanu padarītu interesantāku.
Pienācis ievārījumu un dažādu saldo pīrāgu laiks, kad mūsu virtuvēs cukurs kļūst par vienu no galvenajiem "viesiem". Taču cukura "nelaime" ir tā, ka tajā nav nekā vērtīga. Cukurs nesatur nedz proteīnus, nedz vitamīnus, nedz minerālus. Tāpēc piedāvājam sešas dabiskas alternatīvas, kas palīdzēs saldināt ēdienu un būs labvēlīgākas arī mūsu veselībai.