Mēs visi zinām to sajūtu – brokoļu kāti paliek pāri, cepot kūku atliek tikai olu baltumi, un kādā burciņā stāv sakaltuši rieksti, kam “vairs nav garšas”. Bieži vien šie produkti nonāk atkritumos, taču - kāpēc gan neizmantot tos radoši? Izrādās, tie ir lieliski pamati dažām patiešām garšīgām un veselīgām receptēm, raksta “thekitchn.com”.
Ir brīži, kad šķiet, ka ledusskapis ir tukšs… Bet varbūt tur ir aizķērusies paciņa ar olām? Labā ziņa – no olām var pagatavot daudz vairāk nekā tikai vārītu olu brokastīs! Tās ir viens no universālākajiem produktiem, ko iespējams pārvērst gan uzkodā, gan sātīgā maltītē. Te būs 5 vienkāršas idejas, ko vari izmēģināt pat tad, ja mājās šķietami nekā nav, kopā ar “epicurious.com”.