dilles

14.mai
Pētersīļi un dilles ir neatņemama Ukrainas virtuves sastāvdaļa, kas ēdieniem piešķir aromātu un ieguvumus veselībai. Bet kurš no šiem populārajiem garšaugiem ir labāks jūsu veselībai?
26.jūl 2019
Šī mērce lieliski saderēs ar lasi, vai citiem zivju ēdieniem un dārzeņiem. Tā labāk garšos, ja dienu vai divas būs pastāvējusi ledusskapī. Pēc gaumes to var taisīt graudaināku, vai pēc iespējas viendabīgāku.
17.jūl 2019
Vasarā šķiet tik pašsaprotami, ka mūsu dārzos ik uz soļa ir svaigi garšaugi. Taču tagad tos pārstādot un lēnām "pieradinot" pie iekštelpu apstākļiem, ir iespējams arī ziemā mieloties ar svaigām dillēm, pētersīļiem un citiem garšaugiem.
16.jūl 2019
Dilles ir viens no veselīgakajiem un praktiskākajiem garšaugiem, kas atrodams vai ikvienā dārzā. Tās ne tikai papildina ēdienu, bet satur arī daudz mikroelementu, kas nāk par labu veselībai. Portāls "verywellfit" apkopojis diļļu veselīgās īpašības un arī to iespējamos blakusefektus.