Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_downwardPasaules čempionāts hokejā 2011

Nedēļas nogalē Latvijas izlase hokejā aizvadīs pirmās pārbaudes spēles, gatavojoties pasaules čempionātam. Šodien preses konferencē galvenais treneris Bobs Hārtlijs salīdzināja Kasparu Daugaviņu ar Sidniju Krosbiju, kamēr Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis atklāja, ka arī Oskars Bārtulis grib palīdzēt valstsvienībai.
30.mar 2017 Portāls Sportacentrs.com
Kļuvis zināms, ka Latvijas hokeja valstsvienībai, kas turpina gatavošanos pasaules čempionātam, pirmdien pievienosies uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, savukārt 17 gadus vecais Emīls Ģēģeris atstās treniņnometni, lai pievienotos U18 izlasei.
24.mar 2017 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas hokeja izlases nometnei pievienojies vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Gatis Gricinskis, bet prom devies Jānis Voris un Artūrs Mickevičs, Latvijas Hokeja federācija vēsta savā Twitter profilā.
21.mar 2017 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas hokeja valstsvienības treniņiem, turpinot gatavošanos pasaules čempionātam, kas maijā norisināsies Vācijā un Francijā, otrdien pievienojies U20 izlasē spēlējušais aizsargs Filips Gundars Buncis, kurš atgriezies dzimtenē pēc sezonas Ziemeļamerikā.
14.mar 2017 Portāls Sportacentrs.com
Šajās dienās Rīgā, lai pārliecinātos par pilsētas, kā arī hokeja haļļu gatavību 2021. gada pasaules čempionāta iespējamajai rīkošanai, viesojas Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) pārstāvji Igors Ņemčeks un Peters Fošberjs.
16.feb 2017 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas hokeja izlase šodien Volvo hallē aizvadīja pirmo treniņu tās jaunā galvenā trenera Boba Hārtlija vadībā. Preses konferencē pēc nodarbības uz ledus piedalījās ne tikai viņš, bet arī Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsekretārs Viesturs Koziols.
9.feb 2017 sportacentrs.com
No 8. līdz 11. februārim „Volvo SC” ledus hallē Latvijas hokeja valstsvienības kandidāti jaunā galvenā trenera Boba Hārtlija vadībā aizvadīs četru dienu treniņnometni.
6.feb 2017 Portāls Sportacentrs.com
Par Latvijas hokeja izlases jauno galveno treneri šodien tika apstiprināts 56 gadus vecais kanādiešu speciālists Bobs Hārtlijs. Sportacentrs.com uzrunāja Latvijas izlases aizsargu Oskaru Bārtuli, kā arī sporta žurnālistus - Māri Zembergu un Armandu Puči, lai uztaustītu pirmās sajūtas, ko nozīmē Hārtlija ienākšana Latvijas hokejā.
20.dec 2016 Portāls Sportacentrs.com
“Man ir dziļa pārliecība, ka Ziemeļamerikas hokejs šobrīd ir vismaz soli priekšā Eiropai, tāpēc jau no paša sākuma uzsākām sarunas Ziemeļamerikā. Turienes treneri hokejam pieiet ar pilnīgi savādāku filozofiju,” pēc līguma parakstīšanas ar Bobu Hārtliju saka Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis.
20.dec 2016 Portāls Sportacentrs.com
Kā liecina Latvijas hokeja federācijas sniegtā informācija, tad otrdien par Latvijas hokeja izlases galveno treneri apstiprināts Kanādas speciālists Bobs Hārtlijs.
20.dec 2016 Portāls nra.lv
Latvijas hokeja izlase Ērika Miļuna vadībā pabeigusi pārbaudes turnīru Slovēnijā ar trešo vietu, jo šovakar ar 6:0 pieveica Franciju. Pa diviem punktiem guva Ēriks Ševčenko, Vitālijs Pavlovs, Edijs Brahmanis un Roberts Jekimovs.
5.nov 2016 Portāls Sportacentrs.com
Ērika Miļuna vadītā Latvijas hokeja izlase šovakar aizvadīs pēdējo spēli Slovēnijas pilsētā Bledā notiekošajā pārbaudes turnīrā, kura ietvaros plkst. 21:00 pēc Latvijas laika spēkosies pret Franciju. Grupas otra spēle starp Slovēniju un Baltkrieviju notiks plkst. 17:30.
5.nov 2016 Portāls Sportacentrs.com
Pagarinājumā zaudējusi mājiniecei Slovēnijai, Latvijas valstsvienība šodien pulksten 17:00 tiksies ar baltkrieviem un aizvadīs otro maču "Euro Ice Hockey Challenge". Laukumā dosies arī U20 un Virslīgas klubu izlases.
4.nov 2016 Portāls Sportacentrs.com
Treneru Ērika Miļuna un Kārļa Zirņa vadībā Latvijas hokeja izlase šovakar Slovēnijas pilsētā Bledā uzsāks ''Euro Ice Hockey Challenge'' pārbaudes turnīru. Pirmajā cīņā mūsējiem pretī stāsies mājinieki. Mača sākums pulksten 20:30.
3.nov 2016 Portāls Sportacentrs.com
photo_camera
Vakar noslēdzās olimpiskās kvalifikācijas turnīrs hokeja, kurā diemžēl Latvijas hokeja izlase neizcīnīja olimpisko ceļazīmi. Lai gan arī šoreiz lielākā uzmanība bija jāpievērš notikumiem laukumā, līdzjutēju uzmanību piesaistīja kādi drosmīgi jaunieši, kuri nekautrējās ironizēt par Latvijas hokeja federācijas prezidentu Kirovu Lipmanu.
5.sep 2016 Portāls nra.lv
Sākusi ar graujošu uzvaru pret austriešiem, šovakar Latvijas izlase 2018. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā tiksies ar grupas vājāko komandu Japānu, kura pirmajā mačā bija bezpalīdzīga pret vāciešiem. Pirmais iemetiens pulksten 19:30.
2.sep 2016 Portāls Sportacentrs.com
2018. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru, kurā četru komandu konkurencē tiks sadalīta viena ceļazīme uz Dienvidkoreju, šovakar sāks Latvijas valstsvienība. Uzbrucēju virknējumi un aizsargu pāri zināmi, taču kā treneri Haralds Vasiļjevs un Ēriks Miļuns grasās izmantot trīs vārtsargus - Edgaru Masaļski, Kristeru Gudļevski un Elvi Merzļikinu?
1.sep 2016 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas izlase hokejā šodien sāks ceļu pretī ceļazīmei uz 2018. gada olimpiskajām spēlēm. Pirmā pretiniece ir Austrija, kuras vadošajā virknējumā ir divi Nacionālās hokeja līgas uzbrucēji, taču trūkst pirmā vārtsarga. Sākums pulksten 19:30.
1.sep 2016 Portāls Sportacentrs.com
Portāls sportacentrs.com piedāvā Haralda Vasiļjeva, Mārtiņa Dizerkala un Roberta Bukarta pēcspēles komantāru pēc Latvijas izlases zaudējuma Dānijas valstsvienībai.
31.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com
Vienīgo pārbaudes maču pirms 2018. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra aizvadīs Latvijas valstsvienība, kuras vārtus duelī pret Dāniju sargās gan Kristers Gudļevskis, gan Edgars Masaļskis.
30.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com