Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Aisha pārbauda reakciju uz ziņu par viņas kāzām

© Personīgā arhīva

Šīs nedēļas sākumā teju visi pašmāju interneta mediji (varbūt izņemot vienīgi par sportu rakstošos) kā centrālo ziņu izsludināja dziedātājas Aijas Andrejevas un viņas drauga Toma Bērziņa kāzas, ko apliecināja oficiālas fotogrāfijas.

Nedēļas beigās šis svarīgākais notikums gan izrādījās «pīle», bet Aisha apsveicama par nedēļas labāko joku. Dziedātāja gan pieļāva, ka šis joks drīz varētu arī pārvērsties par īstenību.

 Oficiāls kāzu foto

No sociālajiem medijiem bieži var uzzināt interesantus jaunumus, ko slavenības atklāj par privāto dzīvi, taču ne vienmēr virtuālajā pasaulē rakstītais ir jāuztver kā akmenī iekalta patiesība. Labu mācību nedēļas nogalē žurnālistiem un saviem draugiem sagādāja dziedātājas Aijas Andrejevas (kādreiz pazīstamas kā Aishas) draugs Toms Bērziņš: viņš savā «facebook.com» profilā ievietoja abu kopīgo bildi ar nosaukumu «just married» (tikko precējušies). Ticamības faktu radīja tas, ka abu glīti saposto jauniešu rokas redzama laulības apliecība.

Ilgi nebija jāgaida, līdz pie bildes parādītos pirmie apsveikumi. Viena no pirmajām abus ar ierakstu «apsveicam, apsveicam» steidzās sumināt dziedātāja Liene Šomase. Pēc vairākiem apsveikuma komentāriem sekoja kāda Mika Bērziņa ieraksts – «tik pamēģiniet bez manas klātbūtnes to izdarīt...)))». Atsaucoties uz šo komentāru, pēc kāda laika līdzīgi draudēja Ella: «Pievienojos Mikum! Tikai pamēģiniet bez manas klātbūtnes to izdarīt!» Pat pirmdien abi sociālajos tīklos turpināja saņemt apsveikumus, tostarp arī no Katrīnes Pasternakas.

 Uz kāzām neuzaicinātie šokā

Mēģinot noskaidrot kaut ko sīkāk par dziedātājas kāzām, »VZ« aptaujāja vairākas Andrejevas paziņas gan no mūziķu aprindām, gan viņas dzimtās Lielvārdes puses, un visi bija pārsteigti par šādu informāciju. Lielākā daļa dziedātājas aptaujāto paziņu pat bija šokā, ka nav uzaicināti uz svinīgo ceremoniju. Arī no avotiem dzimtsarakstu reģistrā »VZ« neizdevās gūt apstiprinājumu, ka Aija Andrejeva aizvadītajā sestdienā būtu reģistrējusi laulību.

Drīz vien tapa skaidrs, ka «pīle» par kāzām palaista nejauši – tā vismaz liecina Aijas stāstītais, lai gan jau minētais Toma Bērziņa ieraksts «just married» liek domāt, ka varbūt nekāda nejaušība tā nav bijusi, drīzāk gan apkārtējo reakcijas pārbaude. Pēc Aijas stāstītā, abi bijuši draugu kāzās Valmieras pusē, kur pēc tam nofotografējušies ar laulības reģistrācijas apliecību rokās. «Mēs divi pāri tā nobildējāmies, es pat nemaz nezināju [par fotogrāfijas parādīšanos sociālajos tīklos] – draugs ielika. Pēc tam domājām: ja jau tā ir noticis, tad lai notiek, dzeram kāzas!» sarunā ar »VZ« jokoja Aija. Viņa smejoties piekrita, ka šis varētu būt kā pašu kāzu ģenerālmēģinājums, tomēr dziedātājas kāzas šogad vēl neesot gaidāmas – varbūt nākamgad.

 Atliek gaidīt īstās

Nav brīnums, ka ziņai par Aijas Andrejevas un Toma Bērziņa kāzām uzreiz bija tik augsts ticamības koeficients, jo abi taču šā gada februārī saderinājās. Pēc »VZ« rīcībā esošās informācijas, par šo faktu tuvākajiem draugiem esot darīts zināms 8. februārī Dailes teātrī pēc izrādes «Siseņi». «Pēc izrādes notika ballīte, kuras laikā Aija demonstrēja saderināšanās gredzenu, ko bija ieguvusi pirms dažām dienām. Bildināta viņa esot ar divsimt rozēm izgreznotā mājā,» pauda »VZ« avots. Sabiedrībā kopā ar Bērziņu dziedātāja sāka parādīties aizvadītajā vasarā.

Šonedēļ Aija ar draugu bija devušies izbraucienā uz Latgali, kur it īpaši neaizmirstamu iespaidu uz dziedātāju bija atstājusi paviesošanās senajā vecticībnieku Moskvinas baznīcā. «Tur pārņem tādas sajūtas! Un vēl arī tik foršs mācītājs! Mums pat atļāva zvanus zvanīt!» jūsmoja Aija. «Šī man pēdējā nedēļa, kad tāds brīvs laiciņš, jāizmanto. Drīz jau jāsāk gatavoties koncerttūrei.»