Elli U pēc mātes nāves uz skatuves asaras neizrāda

© Reinis Hofmanis f64

Ugunīgajā ballītē kluba «Crystal» sezonas atklāšanas pasākumā uz skatuves kāpa arī dziedātāja Elli U. Savas uzstāšanās laikā meitene, kā allaž, bija ugunīga un seksīga un, tikai nonākot aiz skatuves, ļāva vaļu asarām par nesen mirušo mammu.

Pārdzīvojumu un sāpju pilna aizvadītā nedēļa bija dziedātājai Elli U (Elīna Usova), jo mūžībā aizgāja meitenes māte un producente Tamāra Solovjova. Par spīti sērām, dziedātāja saņēmās un uzstājās visos iepriekš plānotajos pasākumos. Jaunā veikala atklāšanas pasākumā Elīna defilēja pa skatuves mēli, uzsmaidot visiem fotogrāfiem, bet jau nākamajā dienā kāpa uz kluba «Crystal» skatuves – kā vienmēr valdzinoša un smaidoša. Tikai nokāpjot no skatuves, meitene uz īsu brīdi ļāvās īstajām emocijām un asarām.

«Es ļoti vēlos, lai mani bērni un mazbērni būtu laimīgi. Dēlam viss ir kārtībā, viņam jau ir sava ģimene, bet Elīnai it īpaši novēlu vairāk izturības, jo viņa, izvēloties būt uz skatuves, tiek vairāk pētīta, kritizēta un aprunāta. Tas gan ir savādi, ka aprunā tos, kuri kaut ko dara, jo vieglāk jau ir kritizēt, nevis kaut ko lietderīgu padarīt,» – tā pirms diviem gadiem īsi pirms Mātes dienas »VZ« izteicās Elli U mamma... Bēru bankets sestdienas pēcpusdienā šaurā radu, draugu un paziņu lokā notika vienā no Zirņu ielā esošā armēņu restorāna «Kert» namiņiem.

Svarīgākais