Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Trakas lietas

Gain Fast solists Zlidnis tomēr nav gejs

© Gatis Gierts/F64

Nesen, »VZ« veicot aptauju starp homoseksuāli orientētiem (vai vismaz tendētiem) cilvēkiem, noskaidrojās, ka viens no iekārojamākajiem citādi domājošo vīriešu dzimtes pārstāvjiem ir grupas «Gain Fast» vokālists Kaspars Zlidnis.

Iepriekš Latvijas geji vairāk siekalojās par tādiem dziedātājiem kā, piemēram, Mārtiņš Freimanis vai Lauris Reiniks. Lai kā nu būtu par pēdējiem diviem, taču uz Zlidni, izskatās, gejiem nav ne mazāko cerību...

Aizvadītās ceturtdienas naktī klubā «Kefīrs» notika ballīte par godu leģendārā roka balāžu lielmeistara Roda Stjuarta gaidāmajam koncertam Viļņā un fanu reisam no Latvijas. Ar Stjuarta speciālā kokteiļa baudīšanu un balāžu dziedāšanu mūziķi klubā līksmoja līdz pat saullēktam. Speciālā «Fanu reisa» vadītāji dziedātājs Kaspars Zlidnis un aktieris Kristaps Rasims aicināja visus uz «Kefīru» nobaudīt leģendārā Stjuarta iemīļotāko «zilo kokteili» un smeldzēties viņa mūzikā. Neilgi pirms pusnakts līdz ar Andra Kiviča parādīšanos ballītes gaisotne kļuva vēl enerģiskāka: mūziķi vairāku stundu garumā sniedza koncertu, kas līdzinājās brīvajai improvizācijai. Ap diviem naktī kompānijai pievienojās arī «Putnu balles» puiši Valters Frīdenbergs un Elvijs Bušs. Rezultātā mūziķi kluba teritoriju pameta krietni pēc saullēkta.