Rakovskai veselība svarīgāka par Eirovīziju

© F64

Grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska jau no februāra sākuma spiesta uzturēties slimnīcā. Tikai šopirmdien dziedātāja tika izrakstīta no reanimācijas nodaļas, tomēr dalība nedēļas nogalē notiekošajā Eirovīzijā «triāņiem» ies secen.

«Triānas parka» vokāliste Agnese Rakovska mēneša sākumā nogādāta Linezera slimnīcā, kur viņai tika diagnosticēta gripa un ilgu laiku nācās pavadīt pat reanimācijā. Tikai šopirmdien Rakovskas veselības stāvoklis uzlabojās. «Tas bija traki, tiešām nomocījos slimnīcā. Šī ir pirmā diena, kad esmu ārā no reanimācijas un vispār redzu, kas notiek apkārt, cik skaista ir diena,» »VZ« vēstīja Rakovska. «Tagad jūtos labi un sāku krāt spēkus,» piebilda Rakovska.

Diemžēl par piedalīšanos Eirovīzijā nācās aizmirst. «Man ir jātaupa spēki, un veselība man šobrīd ir pirmajā vietā. Es negribu lieki riskēt,» skaidroja Rakovska. «Šis būs pirmais gads, kad Eirovīziju vērošu pie televizora. Ir jau neliels rūgtumiņš par to, cik daudz darba esam ielikuši gatavojoties, un tagad to neviens tā īsti nenovērtēs.» Līdz ar to atlases finālā piedalīsies tikai 11 dziesmas.

ŠOREIZ NEREDZĒSIM

Eirovīzijas nacionālās atlases finālā «Triānas parks» iekļuva, pateicoties žūrijas vērtējumam, diemžēl grupas dalībniekiem nebūs iespēju attaisnot uz viņiem liktās cerības –Agneses Rakovskas veselības stāvoklis sācis uzlaboties tikai šīs nedēļas sākumā.

Svarīgākais