Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Aminata nosvin 27. dzimšanas dienu

© Ingrīda Punka

9. janvārī, kad Latvijas 1. rokkafejnīcā tika paziņoti visaptverošākās mūzikas nozares balvas «Zelta mikrofons» nominanti, dziedātāja Aminata Savadogo svinēja savu 27. dzimšanas dienu, tādēļ kolēģi un draugi viņu todien īpaši sumināja. Jubilāre savā svētku dienā bija eleganti saposusies un sniedza arī nelielu muzikālo priekšnesumu. Sarunā ar »Vakara Ziņām« viņa atklāja, kā pavadīs šūpuļa svētkus, kā arī padalījās ar tuvākās nākotnes plāniem.

«Jubileju nosvinēšu arī ar vecākiem, aiziesim uz restorānu. Sveicienus saņēmu arī no kolēģiem. Sveica mani gan ar ziediem, gan sūtīja īsziņas, gan ierakstītas dziesmiņas,» par dzimšanas dienas noskaņojumu pastāstīja Aminata.

Dziedātāja atklāja, ka lielākais notikums, kam viņa gatavojas, ir solokoncerts, kas norisināsies 18. aprīlī kultūras un izklaides centrā «Hanzas perons». «Man ir lielas cerības uz šo koncertu, un visas domas un spēkus koncentrēju uz to, jo man ilgāku laiku nav bijis tik liels solokoncerts. Ir arī citi plāni, bet par tiem vēl pāragri runāt, gribētu rudenī ierakstīt savu dziesmu albumu,» tā Aminata.

Par viņas imidžu un skatuves tēlu rūpējas stiliste Elga Homitska, kas palīdz dziedātājai izvēlēties tērpus mūzikas videoklipu ierakstiem, koncertiem un saviesīgiem pasākumiem.

Vēlam jubilārei skanīgu solokoncertu un realizēt muzikālās ieceres!