Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Daudzbērnu tēvs Gavars izved sabiedrībā vecāko meitu

© Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency

Uz Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) studentu modes skati uzņēmējs un septiņu bērnu tēvs Māris Gavars ieradās ar apburošu pavadoni. Kā vēlāk atklājās, uzņēmējs izvedis sabiedrībā savu vecāko meitu.

Māris Gavars modes skati apmeklēja ar vecāko meitu Jasmīni (16), ko nezinātāji varētu noturēt par uzņēmēja jaunāko draudzeni. Jasmīne smej, ka vēl daži centimetri un augumā būs pāraugusi tēvu. Taujājām jaunietei, kas ir tikpat slaida un gara kā viņas mamma, kādreizējā modele Una Gavare, vai arī viņa neplāno izmēģināt spēkus modeļu biznesā un iet mammas pēdās, uz ko Jasmīne atbildēja īsi un lakoniski: «Modeļu lietas mani pārāk neaizrauj, mani drīzāk saista zīmēšana. Ir, protams, interesanti apskatīt citu paveikto modes skatē. Vēlētos iestāties Jaņa Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolā. Pagaidām vēl neesmu izlēmusi, vai gribētu būt māksliniece. Taču pēc šīs skolas es varētu turpināt studijas Mākslas akadēmijā. Vai tā notiks, rādīs laiks!? Man patīk arī sportot, skriet, peldēt un slēpot. Bet tas drīzāk ir hobija līmenī. Nedomāju, ka nākotnē darbošos profesionālajā sportā. Gribu būt sportiska.»

Kā zināms, Māris Gavars un Una Gavare pašķīrās 2016. gada septembra izskaņā. Viss sākās ar Unas Gavares aizbēgšanu no vīra ar visiem septiņiem bērniem. Tam sekoja tiesas un dažāda satura publikācijas pašmāju dzeltenajā presē. Laika gaitā bijušie dzīvesbiedri tomēr spējuši vienoties par bērnu aprūpi un saskarsmes tiesībām.