Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kur pazudis skandalozais frizieris Pērs?

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Ekstravagantais un skandalozais frizieris Pērs Bogomazovs šobrīd ir nozudis no saviesīgās dzīves burziņiem un publiskās telpas. Sarunā ar »Vakara Ziņām« viņš atklāj, ka ir mainījis prioritātes un ilgojas pēc klusuma un miera.

«Pašlaik manā dzīvē ir jaunas aktualitātes - lauku māja un mazdārziņš. Man vienmēr ir bijusi lauku māja Latgalē, senākajā Latvijas pilsētā Ludzā. Remontēju māju, pļauju zāli, stādu kokus un puķes. Daru jebko, kas jādara lauku mājās. Esmu frizieris un pēc būtības amatnieks. Amata darbi man vienmēr patikuši. Man padodas viss, ko daru ar savām rokām. No Latgales ir cēlušies mani senči no mātes puses. Arī šī māja ir senču mantojums. Vienkārši tagad tur pavadu vairāk laika, jo ir vēlēšanās būt mierā un klusumā. Esmu gandrīz katru otro nedēļas nogali tur. Neteiktu, ka ekstravagantam rīdziniekam ir grūti laukos. Patiesībā esmu no Auces. Rīga ir tikai tāds pieturas punkts, uz ko atbraucu 18 gadu vecumā.

Manā dzīvē ir bijuši dažādi periodi. Ir bijis laiks, kad esmu strādājis vairāk modes pasaulē, ir bijis laiks, kad esmu sadarbojies ar dažādiem šoviem. Visu laiku esmu izklaidējies dažādās jomās. Tagad man aktuāli ir remontdarbi un dārzs. Ja kādam ir kas jautājams remontdarbu ziņā, var droši man jautāt padomu,» par savu jauno dzīvi laukos stāsta ekstravagantais frizieris.

Pērs kļuva pazīstams, pateicoties dalībai dažādos televīzijas projektos, piemēram, LNT dziedāšanas šovā «Divas zvaigznes». Savulaik šovbiznesa pasaulē viņš izcēlās gan ar savu košo, spilgto un dažbrīd šokējošo tēlu, gan arī to, ka nekad nav slēpis savu seksuālo orientāciju.