Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Andris Kivičs atklāj, kā paglābies no nāves

© F64 Photo Agency

7. marta pievakarē grāmatu apgāda «Jumava» grāmatnīcā norisinājās mūziķa Andra Kiviča topošās grāmatas «It kā tu kaut ko zinātu» prezentācija. Tiesa gan, pati grāmata vēl nav nonākusi tipogrāfijā, bet, iespējams, šajā pavasarī tā arī tiks nodota lasītāju vērtējumam. Ceļš uz trešo grāmatu, kā atklāj mūziķis, nav bijis rozēm kaisīts.

Uz topošās grāmatas prezentāciju Kivičs ieradās ar apsaitētu roku un četrām šuvēm uz pieres pēc negaidītā un agresīvā incidenta 6. martā, kas notika Iļģuciema veikalā. Raksturojot starpgadījumu veikalā, mūziķis stāsta, ka divi jauni vīrieši turēja pret viņu vērstu telefonu, skaļi smējās un apsaukājās. Vārds pa vārdam, un notika fiziska izrēķināšanās. Mūziķis stāsta, ka šādu provokāciju piedzīvojis pirmo reizi mūžā. Pēc negaidītās roku izvicināšanas Andris Kivičs devās uz policiju, kur uzrakstīja iesniegumu, un pēc tam devās uz «Gaiļezera» slimnīcu, kur mediķi konstatēja viņam lūzumu rādītājpirkstā. Tik agresīva cilvēku uzmanība pret Andri ir vērsta pirmoreiz.

Mūziķis atklāj, ka pēdējos trīs mēnešus katru dienu saņem vēstules, kurās tiek rakstīts, ka viņu vajadzētu nosist, izvarot, nogriezt galvu un pazemot.

Vairāk lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā vai www.vz.lv