Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Maligina mammu apglabā līdzās dēlam. Tikai Irina rūpējas par aizgājēju kapiem

© F64

Tikai nepilnu gadu pēc sava dēla farmācijas kompānijas a/s «Olainfarm» īpašnieka Valērija Maligina pēkšņās nāves mūžībā devusies arī viņa mamma Mira. Piemiņas dievkalpojums aizgājējai notika Svētā erceņģeļa Mihaila pareizticīgo baznīcā. Vissmagāk šo zaudējumu pārdzīvo Valērija vecākā meita Irina Maligina, bet vidējā meita Nika Saveļjeva uz vecmāmiņas bērēm tā arī neieradās.

Valērija mammu izvadīja no tā paša dievnama, kur pērnā gada 15. decembrī ļaužu straumes plūda atvadīties no viņas dēla. Farmācijas kompānijas īpašnieks, kurš, kā zināms, bija dāsns mecenāts, savas dzīves laikā finansiāli atbalstīja šo baznīcu un arī pats te ieradās uz dievkalpojumiem.

Un dievnamā pati pirmā, miesassargu pavadībā, ieradās a/s «Olainfarm» padomes priekšsēdētāja vietniece Irina Maligina

Atvadu ceremonija notika 11. oktobra agrā rīta stundā. Un dievnamā pati pirmā, miesassargu pavadībā, ieradās a/s «Olainfarm» padomes priekšsēdētāja vietniece Irina Maligina un «Olainfarm» padomes loceklis, jurists Mārtiņš Krieķis, kas palīdzēja un atbalstīja Irinu dzīves grūtajā brīdī, jo viņa gada laikā zaudējusi divus sava dzīves svarīgus cilvēkus - tēvu un vecmāmiņu.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv