Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: "Viņas melo labāk" zvaigzne Mārtiņš Upenieks kritis skatītāju nežēlastībā

© TV3 publicitātes foto

Vasaras karstākajā TV seriālā «Viņas melo labāk» Dailes teātra aktieris Mārtiņš Upenieks (28) atveido izskatīgo dāni Marku. Seriāla kaislīgākos fanus pavisam nesen šokēja kāda izspēlēta ainiņa, kurā atklājās, ka aktiera tēls ir ļaundaris, kas mēģināja izvarot Laumu (Ingu Tropu) un piekauj Dinu (Ievu Florenci).

Seriāla fani tik kaismīgi metās sociālajos tīklos norāt aktieri Mārtiņu Upenieku par seriālā pastrādātajiem nedarbiem, ka viņš bija spiests uz negaidītajām fanu emocijām uzrakstīt atbildi pat mikroblogu vietnes «Twitter» kontā. Plašāk par radušos situāciju aktieris pastāstīja sarunā ar »Vakara Ziņām«. «Šis ir smieklīgs gadījums. Biju pārsteigts. Es īsti nesekoju, kā TV ēterā tiek rādītas seriāla sērijas, tādēļ, saņemot aizrādījumus par manis atveidotā varoņa rīcību, sajutos nedaudz mulsinoši. Daži bērni baidās tagad nākt uz ielas man klāt, jo skatās, ka tāds sliktais tēls nāk.

Laikam kaut kāds kontakts veidojas ap seriāla varoņiem, īpaši, ja sezonu ir tik daudz. Skatītājs droši vien uztver kaut kādas ekrānā notiekošās lietas personiski.

Savā ziņā tas ir normāli, protams, seriālā notiekošais ir tikai izdoma, fikcija, un tas nav pa īstam. Es pieļauju, ka pārsvarā bērniem, varbūt arī pieaugušajiem, kas tik jūtīgi reaģēja uz manu varoni, iztēle darbojas ārkārtīgi aktīvi, tāpēc šāda reakcija bija likumsakarīga. Tādēļ man nav nekādu pārdzīvojumu par to. Vienkārši interesants gadījums.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv