Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_downwardPČH 2018

Kaut vai šīs vienas uzvaras pār Šveici dēļ bija vērts rīkot šogad Rīgā pasaules čempionātu hokejā. Kad trešās trešdaļas izskaņā Šveices izlase izvirzījās vadībā, ne vienam vien pie televizoru ekrāniem jau “nošļuka knābji”. Bet ne Latvijas hokejistiem laukumā un viņu atbalstītājiem “Arēnas Rīga” tribīnēs.
25.mai 2023 Bens Latkovskis
Uz ceturtdien gaidāmo ceturtdaļfināla maču Rīgā nav gaidāmi lieli Zviedrijas izlase fanu pulki, izriet no Zviedrijas Hokeja federācijas preses sekretāra Līnusa Hugosona aģentūrai LETA teiktā.
24.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Uz pasaules čempionāta hokejā ceturtdaļfinālu būs pieejamas papildu biļetes, tomēr to nebūs daudz, atklāj 2023.gada pasaules hokeja čempionāta Latvijas organizatoriskās komitejas vadītājs Edgars Buncis.
24.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš cer, ka karjeras labākais vārtu guvums vēl ir priekšā, pēc pasaules čempionāta apakšgrupu turnīra pēdējās spēles sarunā ar žurnālistiem atzina uzbrucējs.
24.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Vakar piedzīvojām vēsturisku uzvaru - Latvija uzvarēja Šveici un izcīnija vietu ceturtdaļfinālā
24.mai 2023 tautaruna.lv
Latvijas vīriešu hokeja izlases ilgais sagatavošanās posms pirms pasaules čempionāta rezultējās ceturtdaļfināla sasniegšanā, sarunā ar žurnālistiem secināja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.
24.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvija spēlē ar Šveici pamatlaikā nospēlēja neizšķirti (3:3), kas dod iespēju Latvijai iekļūt ceturtdaļfinālā.
23.mai 2023 Portāls nra.lv, Ziņu aģentūra LETA
Raidījumā “360TV ZIŅneši” viesojas hokejists Jēkabs Rēdlihs. Viņš palīdzēs noskaidrot, kur labāk sēdēt arēnā, lai vērotu hokeja spēli un vai mīts – jo dārgākas biļetes, jo labākas vietas, atbilst patiesībai.
23.mai 2023 Portāls nra.lv
Latvijas hokeja izlase šovakar "Arēnā Rīga" cīnījās ar Kazahstānu. Šī Latvijas izlasei bija pasaules čempionāta B grupas sestā spēlē.
20.mai 2023 Portāls nra.lv, Ziņu aģentūra LETA
Soctīklos ir nopludināts Latvijas hokeja federācijas (LHF) vārdā sūtīts dokuments, kurā LHF pietuvinātām personām tiek piedāvāta 50% atlaide biļešu iegādei, vēsta Tv3.lv
20.mai 2023 Portāls nra.lv
Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien "Arēnā Rīga" pasaules čempionāta B apakšgrupas piektajā spēlē tiksies ar Slovēniju, kas ceturtdien ilgu laiku mača bija vadībā pret Čehiju.
19.mai 2023 Portāls nra.lv, Ziņu aģentūra LETA
Rīgā iet vaļā lielais hokejs un likumsakarīgi, ka pilsētas vizuālajam tēlam jāliecina par lielā hokeja klātbūtni. Taču zinot, ka par pilsētas vizuālo noformējumu iztērēti 100 000 eiro, bet pilsētā hokeja simbolika ir gluži vai nepamanāma, daudziem radies jautājums: kur ir noslēpti pilsētas rotājumi?
18.mai 2023 tautaruna.lv
Latvijas vīriešu hokeja izlase trešdien pasaules čempionātā "Arēnā Rīga" pēc otrās trešdaļas uzvar Norvēģijas valstsvienību.
17.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Pasaules čempionātā hokejā Rīgā un Tamperē otrdien pa uzvarai svinēja Norvēģija un Dānija.
16.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas vīriešu hokeja izlasei pasaules čempionātā izdodas uzlabot savu sniegumu katrā mačā, sarunā ar žurnālistiem atzina uzvaru nesošo vārtu autors Oskars Batņa.
16.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Rīgā pasaules čempionāta B apakšgrupas trešajā spēlē tiksies ar Čehiju, kuru līdz šim planētas meistarsacīkstēs nav spējusi uzvarēt.
15.mai 2023 Portāls nra.lv, Ziņu aģentūra LETA
Rīgā šobrīd notiek pasaules čemponāts hokejā. Par spīti skaļajām diskusijām par augstajām biļešu cenām, pirmā turnīra diena apliecināja jau iepriekš prognozēto faktu – skatītāji biļetes pērk pēdējā brīdī, vēsta sportacentrs.com.
15.mai 2023 tautaruna.lv
Kanādas un ASV vīriešu hokeja izlases svētdien Rīgā un Tamperē pasaules čempionātā svinēja panākumus pār attiecīgi Slovēniju un Ungāriju.
14.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien Rīgā pasaules čempionāta B apakšgrupas otrajā mačā ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:0, 0:1) zaudēja Slovākijai, kas ir tās tiešā konkurente cīņā par vietu ceturtdaļfinālā.
13.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Kazahstānas un Dānijas vīriešu hokeja izlases sestdien Rīgā un Tamperē svinēja uzvaras pasaules čempionāta pirmajās spēlēs, pārspējot attiecīgi Norvēģiju un Ungāriju.
13.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA