Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_downwardPČH 2018

Simtiem cilvēku pirmdien sākuši pulcēties uz Latvijas hokeja izlases sagaidīšanas pasākumu pie Brīvības pieminekļa, novēroja aģentūra LETA.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna, kas rotāta Latvijas karoga krāsās, nogādājot Rīgā Latvijas vīriešu hokeja valstsvienību, pirmdien ap plkst.11.45 pārlidos Brīvības piemineklim, informē "airBaltic" pārstāvji.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA, Portāls nra.lv
Latvijas vīriešu hokeja izlase Rīgā un Tamperē notikušajā pasaules čempionātā vislabāk spēlēja mazākumā, liecina turnīra oficiālā statistika.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Ļoti ceru, ka Latvijas izlases sniegums pasaules čempionātā iedvesmos bērnus un vecākus pievērsties trenēties hokejā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" pauda 2023.gada pasaules hokeja čempionāta Latvijas organizatoriskās komitejas vadītājs Edgars Buncis.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlase nākamā gada pasaules čempionātā provizoriski spēlēs Ostravā A apakšgrupā ar pārējām šī gad meistarsacīkšu medaļniecēm Kanādu un Vāciju, liecina Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) publicētais saraksts.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas vīriešu hokeja izlase cīņā par bronzas godalgām bija gatava laukumā atstāt visus spēkus, lai uzveiktu amerikāņus, žurnālistiem pēc uzvaras teica Latvijas valstsvienības vārtsargs Artūrs Šilovs.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Šodien plkst.16 Valsts prezidents Egils Levits, Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (AS) un Ministru prezidents Krišjānis Kariņš izteiks pateicību Latvijas hokeja izlases spēlētājiem, liecina Valsts kancelejas un Saeimas priekšsēdētāja sniegtā informācija.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas vīriešu hokeja izlase pēc tās sekmīgākā starta pasaules čempionātu vēsturē šodien atgriezīsies Rīgā.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Šis bija brīdis, kad raudāja visi, kuri prot raudāt. No prieka raudāja. Līdzjutēji Tamperē un Rīgā, un Makašānos, un citur. Krodzinieki Rīgas krogos. Pārdevējas mazajā Valteru veikaliņā. Vilciena gaidītāji stacijā. Ceļa gājēji un picu cepēji. Visi!
29.mai 2023 Elita Veidemane
Kanādas vīriešu hokeja izlase svētdien Tamperē svinēja uzvaru pasaules čempionātā.
28.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
28.mai 2023
Latvijas izlase pusfināla spēlē Tamperē šodien mērojas spēkiem ar Kanādas hokejistiem.
27.mai 2023
Tūkstošiem cilvēku sestdien Rīgas centrā pulcējušies, lai uz lielajiem ekrāniem kopīgi skatītos pasaules čempionāta hokejā pusfināla spēli starp Latviju un Kanādu
27.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Tamperē pirmo reizi vēsturē spēlēja pasaules čempionāta pusfinālā. Šodien mūsu puiši stājās pretī Kanādas hokejistiem. Lepojamies ar mūsu puišiem, kaut arī zaudējām ar rezultātu 2:4.
27.mai 2023 Portāls nra.lv, Ziņu aģentūra LETA
Iespaidīgs fiasko; Latvijas kā pretinieka nenovērtēšana; neizmantotas iespējas; milzīga vilšanās, kas liek ieskatīties spogulī – šādi Zviedrijas mediji raksturo Latvijas hokeja izlases uzvaru pār Zviedrijas izlasi ceturtdaļfinālā Rīgā.
27.mai 2023 Andra Ozola
Latvijas hokeja izlase ir guvusi vēsturiski lielāko panākumu, apspēlējot Zviedriju un iekļūstot pasaules čempionāta pusfinālā.
27.mai 2023 Māris Krautmanis
"Arēnā Rīga", kur šovakar Latvijas hokeja izlase mērojās ar spēkos ar Zviedrijas izlasi, bija izpirktas visas biļetes. Līdzjutēji drūzmējās arī ap pašu arēnu, lai būtu tuvāk vēsturiskajam mačam. Daļa līdzjutēju vēl pirms spēles paspēja publiski izpausties, ko izdarīs, ja vien Latvija pieveiks Zviedriju. Un pieveica!
25.mai 2023 Portāls nra.lv
"Arēnā Rīga" pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā Latvija šovakar tiksies ar Zviedriju. Mačs sākoties plkst.20.20.
25.mai 2023 tautaruna.lv
Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien pasaules čempionāta ceturtdaļfināla spēlē "Arēnā Rīga" spēkosies ar Zviedrijas valstsvienību, noskaidrojot vienu no četrām pusfinālistēm.
25.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
“Tas, protams, bija super emocionāli. Ja man pirms gada likās, ka izlasē jau vairāk “nevelku”, tad tagad iemest to svarīgo “golu” un beidzot pašam tikt ceturtdaļfinālā, kur ne reizi neesmu spēlējis, un mājās, pie šādām tribīnēm – labākas sajūtas laikam nav,” atzina Latvijas izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš sarunā ar portālu “sportacentrs.com”. Emocijas otrdien plūda pāri malām, un smaids sejā bija pat tiem, kam hokejs nav dzīves prioritāte.
25.mai 2023 Elita Veidemane