Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_downwardPČH 2018

"Twitter" publiskotas fotogrāfijas, kurās mūsu izcilais vārtsargs Artūrs Šilovs redzams savas karjeras pašā sākumā. Kopā ar viņu arī Artūra pirmais treneris.
2.jun 2023 tautaruna.lv
Fanojot par Latvijas hokeja izlases panākumiem un medaļām, vēl viens iemesls priekam ir faktā, ka pašas medaļas ir izgatavotas Latvijas uzņēmumā "Geka". Līdz ar to medaļas ir atgriezušās valstī, kur tās radītas.
2.jun 2023 Portāls nra.lv
Šodien plkst.18 Ventspilī pie koncertzāles "Latvija" tiks sumināti Latvijas hokeja izlases spēlētāji - ventspilnieki Uvis Jānis Balinskis un Artūrs Šilovs, kā arī viņu ģimenes, informē pašvaldība.
2.jun 2023 Ziņu aģentūra LETA
Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) sagatavojusi valdības lēmuma projektu par 576 717 eiro piešķiršanu Latvijas hokeja izlasei un Latvijas Hokeja federācijai (LHF), kas ir divreiz vairāk nekā plānots iepriekš.
31.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Krievijā pazīstamie hokejisti Vjačeslavs Fetisovs un Aleksandrs Koževņikovs, kuri iepriekš atklāti glaimoja Krievijas prezidentam Vladimiram Putina, ļoti nervozi un pat dusmīgi reaģēja uz Latvijas izlases iegūtās bronzas pasaules čempionātā, raksta dialog.ua.
30.mai 2023 Portāls nra.lv
"Tik Tok" ir ievietots video no mūsu komandas spēles pret ASV, kurā redzams arī Latvijas prezidents Egils Levits. Laikā, kad līdzjutēji ir sacēluši īstu vētru, prezidents ar neizteiksmīgu seju lēnām sit plaukstas un kaut ko meklē kabatās.
30.mai 2023 tautaruna.lv
Cilvēki, uz pleciem uzklājuši Latvijas karogu, uz sejas uzkrāsojuši karoga siluetu, savu auto durvīs sastiprinājuši karogus – šī straume plūst uz Brīvības pieminekļa pusi. Ļaudis, kuri nepazīst cits citu, sveicinās un smaida, gaiss pārpilns pavasara un prieka. Mēs dodamies uz Rīgas sirdi, kur tiksimies ar Latvijas valstsvienības hokejistiem, kuri tūlīt atlidos no Tamperes, atvedot līdzi bronzas uzvaru, kas patiesībā ir zelta vērtē.
30.mai 2023 Elita Veidemane
Latvijas hokeja izlases spēlētāji un treneri pirmdien Rīgas pilī godalgoti ar Valsts prezidenta medaļām.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Pirmdien Latvijas izlases hokejistu sagaidīšanas pasākumā Rīgā pie Brīvības pieminekļa bija pulcējušies vismaz 30 000 līdzjutēju, liecina Valsts policijas (VP) aplēses.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
No Latvijas hokeja izlases sagaidīšanas pasākuma pie Brīvības pieminekļa slimnīcās nogādāti četri cilvēki, aģentūra LETA noskaidroja Neatliekamajā medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Laikā, kad visa Latvija līksmo par mūsu komandas apbrīnojamiem sasniegumiem Pasaules čempionātā hokejā, ir lietderīgi atcerēties par hokeja pirmsākumiem, jo tieši tur slēpjas saknes mūs šodienas panākumiem.
29.mai 2023 Portāls nra.lv
Pēc hokejistu sagaidīšanas un pavadīšanas līdzjutēji šodien pēcpusdienā nesteidz atstāt laukumu ap Brīvības pieminekli, novēroja aģentūra LETA.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Pasaules čempionāta hokejā norise Rīgā ļoti dažādi ietekmēja viesnīcu un restorānu jomā strādājošos uzņēmumus, pauž Latvijas Restorānu biedrības prezidents Jānis Jenzis.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlases uzvaras atzīmēšana valstī aizvadīta mierīgi un bez būtiskiem starpgadījumiem, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā un Rīgas pašvaldības policijā.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Simtiem cilvēku pirmdien sākuši pulcēties uz Latvijas hokeja izlases sagaidīšanas pasākumu pie Brīvības pieminekļa, novēroja aģentūra LETA.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna, kas rotāta Latvijas karoga krāsās, nogādājot Rīgā Latvijas vīriešu hokeja valstsvienību, pirmdien ap plkst.11.45 pārlidos Brīvības piemineklim, informē "airBaltic" pārstāvji.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA, Portāls nra.lv
Latvijas vīriešu hokeja izlase Rīgā un Tamperē notikušajā pasaules čempionātā vislabāk spēlēja mazākumā, liecina turnīra oficiālā statistika.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Ļoti ceru, ka Latvijas izlases sniegums pasaules čempionātā iedvesmos bērnus un vecākus pievērsties trenēties hokejā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" pauda 2023.gada pasaules hokeja čempionāta Latvijas organizatoriskās komitejas vadītājs Edgars Buncis.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlase nākamā gada pasaules čempionātā provizoriski spēlēs Ostravā A apakšgrupā ar pārējām šī gad meistarsacīkšu medaļniecēm Kanādu un Vāciju, liecina Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) publicētais saraksts.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas vīriešu hokeja izlase cīņā par bronzas godalgām bija gatava laukumā atstāt visus spēkus, lai uzveiktu amerikāņus, žurnālistiem pēc uzvaras teica Latvijas valstsvienības vārtsargs Artūrs Šilovs.
29.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA