Attēlā ir dīķis,kas atrodas Skalbjudambjos,Murmastienes pagastā.Katru pavasari tas iegūst sirsniņas formu kā atgādinājums gan par cilvēku mīlestību,gan par mīlestību uz šo zemi.
Latvijas Republikas Proklamēšanas dienā, 18. novembrī, plkst. 15.00 Rīgas pilī notiks Triju Zvaigžņu ordeņa, Viestura ordeņa un Atzinības krusta pasniegšanas svinīgā ceremonija, vēsta Valsts prezidenta kanceleja.
Atzīmējot Latvijas Republikas proklamēšanas 98.gadadienu, Rīgā notiks vairāki svinīgi pasākumi, koncerti un uguņošana, aģentūru LETA informēja Rīgas domes pārstāve Indra Vilde.
Jau pēc dažām dienām svinēsim Latvijas 98. dzimšanas dienu, tāpēc vajadzētu jau laicīgi sākt domāt par atbilstošu svētku galdu. Šī dzērveņu jogurta želeja ne vien lieliski garšos, bet arī izskatīsies atbilstoši svētku tematikai.
Latvijas svētku laikā nacionālais mazumtirdzniecības tīkls ELVI kopā ar uztura speciālisti un pavāri Jevgēniju Jansoni aicina izmēģināt radošas, veselīgas receptes, kas svētku galdam piešķirs ne vien jaunas garšu nianses, bet arī latvisku krāsainību!
Mēs mīlam Latviju! Esmu mamma divām meitiņām. Lielākā vērtība ir tā, ka esam kopā, esam Latvijā. Šī diena man bija dāvana- fotosesija. Esam manis pašas austos tautu tērpos un es pavisam neesmu audēja,aušanas process nebija viegls, bet ļoti gribēju, lai mums katrai būtu SAVS tērps.Visas dejojam tautiskās dejas un ceram dejot arī Latvijas simtgades pasākumā, jo DEJĀ IR SPĒKS!