Patriotu mēnesis

16.nov 2016
Ir Latvijā cilvēks, kurš pazīst tik daudzus prezidentus kā neviens cits mūsu valstī. Tā ir karogu izšuvēja. Vai zinājāt, ka katram iesvētītam karogam ir savs prezidents?
photo_camera
16.nov 2016
Autore: Līga Ūdriņa
photo_camera
16.nov 2016
Autors: Kārlis Mendziņš
16.nov 2016
Latvijas proklamēšanas gadadienā, 18.novembrī, Jūrmalā tiks veidots sveču gaismas ceļš vairāk nekā 20 kilometru garumā, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Zanda Krastiņa.
16.nov 2016
18.novembrī Rīgā, 11.novembra krastmalā, plkst.14 notiks Latvijas Republikas proklamēšanas 98.gadadienai veltīta Latvijas un tās sabiedroto bruņoto spēku, Iekšlietu ministrijas pakļautības iestāžu un Jaunsardzes vienību militārā parāde.
16.nov 2016
"Daugav's abas malas mūžam nesadalās..."
15.nov 2016
Attēlā es pati Starptautiskā festivālā Rumānijā, lepna par tautas tērpu, par karogu un valsti no kuras esmu atbraukusi parādīt - kā mēs LATVIEŠI mākam!
15.nov 2016
Es Tevi mīlu Latvija! Es Mīlu savu zemi. Es Mīlu savu tēvu zemi. Šis tika uzņemta pa godu. 11. novembra Lāčplēša diena
15.nov 2016
Kāds Latvijas iedzīvotājs vārdā Emīls Ripa savā sociālā medija facebook.com profilā aicina ikvienu piedalīties patriotiskā, virtuālā zibakcijā.
15.nov 2016
Mazs, mazītiņš, bet ļoti mīļš gabaliņš no mūsu Latvijas. Dobeles novads, Bikstu pagasts, Dālderu māju pagalms. Mēs neesam aizbraukuši un ļoti lūdzam atgriezties aizbraukušos. Turpinājumā visskaistākais dzejolis par Latviju. Mums ticis viszilākais ezers Un rudākais rudzu lauks. Visbaltākā bērzu birze, Vismelnākais rupjmaizes klaips. Un tieši Latvijai ticis Vissvētākais debesu jums, Jo savu visskaistāko zemi Dievs ir atdevis mums. (L. Vāczemnieks)
15.nov 2016
„Rīgas satiksme” atgādina, ka 18. novembrī Rīgas sabiedriskajā transportā (tramvajs, trolejbuss, autobuss) iedzīvotāji un pilsētas viesi varēs braukt bez maksas. No 17. līdz 20. novembrim “Staro Rīga” pasākumu laikā tiks organizēti papildus reisi.
15.nov 2016
"Es mīlu Latviju. Šeit ir skaistākās pilsētas. Viena no tām ir mana mazā, šaurā, bet skaistā dzimtene. Tukums. Katru gadu izceļās ar saviem būrvīgajiem pilsētas svētkiem. Šī bilde, manuprāt, ir izdevusies, jo ir redzamas ne tikai lidmašīnas, bet arī Latvijas un Tukuma karogs. Katru gadu var sagaidīt kaut ko jaunu, kas man un daudziem citiem liek priecāties par pilsētas un valsts burvību. Uz Tukumu pēc smukuma.
15.nov 2016
Divpadsmit vidusskolēnu komandas no visiem Latvijas reģioniem uzsāks savu Latvijas simtgades dāvanu veidošanu - Latvijas Kultūras kanona galda spēles koncepciju izstrādi.
15.nov 2016
Fotogrāfijā Zemgales plašums Rīgas virzienā no Tukuma puses. Tālumā Ķemeru mežs.
15.nov 2016
"Jaunā robežsardzes maiņa aug." Lāpu gājiens Lāčplēša dienā Ventspilī.
15.nov 2016
Pati lielākā bagātība Latvijā ir mūsu tauta. Valsts nevar pastāvēt bez tautas. Vienoti uzvarējām daudz cīņu pret kopīgu pretnieku. Ieguvām brīvību ar mazu, bet spēcīgu vienotību savas valsts labā. Tagad mēs esam tie, kas dod Latvijai spēku. Esam tie, kas veido šo valsti. Es mīlu Tevi Latvija!
photo_camera
14.nov 2016
Autore: Alvīne Vecvagare, no Liepājas
photo_camera
14.nov 2016
Autore: Elizabete Mendziņa
14.nov 2016
Sagaidot Latvijas Republikas proklamēšanas 98. dzimšanas dienu, Neatkarīgās lasītāja, mājsaimniece, Elīnas un Marata mamma Laila Deksne-Maļkova aicina ikvienu jau šodien sākt domāt, ko piektdien likt uz svētku galda. Viņa šai īpašajai svētku reizei piedāvā uzcept torti sarkanbaltsarkanā krāsā.
14.nov 2016
Un ļoti gribētos,lai mums vienmēr būtu šie svēki-Latvijas svētki un šie ziedi un sveces pie mūsu tautas simbola-Brīvības pieminekļa!!!