Meganai Mārklai esot "slepens ierocis" pret karalisko ģimeni

© Pixabay.com

Ir pagājuši vairāk nekā četri gadi, kopš Megana Mārkla un princis Harijs atkāpās no karaliskās ģimenes pienākumu pildīšanas, un abi ir publiski un atklāti izteikušies par savām cīņām karaliskajā ģimenē, kas tika jo īpaši uzsvērts skandalozajā Opras Vinfrijas intervijā un “Netflix” dokumentālajā seriālā. Vēlāk princis Harijs izdeva grāmatu ar nosaukumu "Spare" jeb “Liekais”, kas atklāja plaisu karaliskajā ģimenē, īpaši attiecībās starp karali Čārlzu III un princi Viljamu, raksta “mirror.co.uk”.

Saskaņā ar “Netflix” rādīto seriālu, neskatoties uz nepārtrauktajām baumām, ka Megana gatavojas rakstīt savus memuārus, viņa ir devusi vairākus mājienus, ka viņa ir jau iepriekš rakstījusi dienasgrāmatu, kamēr viņa vēl bija daļa no karaliskās ģimenes.

BBC bijusī karaliskā korespondente Dženija Bonda sacīja, ka šāda dienasgrāmata liecina, ka vēl viena “karaliskās ģimenes atmaskošana” varētu būt ļoti reāla iespēja.

Bonda sacīja: “Acīmredzot viņas pieminētā dienasgrāmata paliks kā potenciāls ierocis viņas kabatā, ja viņa kādreiz sajutīs vajadzību pēc atriebības. Bet es domāju, ka viņa cenšas paskatīties uz sevi, skatīties nākotnē un nekavēties pie pagātnes notikumiem. Nezinu, vai mums vajadzētu uztraukties par jebkādiem iespējamiem memuāriem. Lai gan tad, kad Megana pastāstīja par savu dzīvi Kalifornijā pēc aiziešanas no karaliskās ģimenes, viņa atklāja, ka, atstājot karalisko ģimeni, nebija vienošanās par informācijas neizpaušanu.”

Svarīgākais