Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. Andris Bulis dodas uz Krieviju, kur spēlēs teātri

© F64

Lai gan pašmāju populārais teātra un kino aktieris Andris Bulis vasaras sākumu lielākoties pavadīs Krievijā, spēlējot uz teātra skatuves, latviešu skatītājus aktieris jau priecē darba dienu vakaros TV3 vasaras karstākajā darbadienu seriālā «Viņas melo labāk».

Jūnijā Andris Bulis atradīsies Krievijā, jo Kamenskas - Uraļskas drāmas teātrī «Drāma Nr. 3» izrādē «Meitene no krustojuma. Helovīns» viņš atveidos Frenka Heleta lomu. Krievu prese raksta, ka eiropiešu kino un teātra zvaigznes debija uz Kamenskas - Uraļskas pilsētas galvenā teātra skatuves notiks 21. jūnijā. Pirmizrāde tiks arī filmēta, lai iegūtu videoversiju, ar kuru pieteikties dalībai prestižos teātra festivālos. Izrādes veidotāja ir pašmāju režisore Gaļina Poliščuka, kura šobrīd ar aktieri mēģina vēl Rīgā.

Kamenskas - Uraļskas portāls raksta, ka lugas un dramatizējuma autors ir Jurijs Anikejevs, kurš to sarakstījis pēc amerikāņu rakstnieka un scenārista Laerda Koniga darba «Mazā meitenīte, kura dzīvo ielas galā» motīviem. Tajā vēstīts par kādu krievu izcelsmes meitenīti, kura dzīvo Ņujorkas pievārtē un Visu Svēto dienas priekšvakarā piedzīvo dažādus bērnu baiļu stāvokļus. Pēc pašas režisores vārdiem, izrāde būs šausmenīte un viņa vēlējusies radīt šausmu stāstiņu par to, kā cilvēkam nākas cīnīties ar savām iekšējām bailēm.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara Ziņas". www.vz.lv