Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: iespējamas traumas, konflikti un stress

Zvaigžņu stāvoklis provocēs impulsīvu rīcību, cilvēki rīkosies emociju iespaidā. Palielināsies cilvēku emocionalitāte, iespaidojamība, var būt uzmācīgas idejas, ilūzijas un pakļaušanās sliktiem ieradumiem. Jāuzmanās no intrigām un negodīgas spēles attiecībās, arī fanātisma. Iespējamas traumas, konflikti un stress. Vislabāk rīkoties saskaņā ar plānu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Nebūsiet uzvarētāju pozīcijā, daudzi pat var kļūt par situācijas ķīlniekiem, citu cilvēku manipulāciju un intrigu upuriem. Nav vēlama iniciatīva.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Vislielākā bīstamība – paša emocionalitāte. Staigāšana pa kraujas malu tiešā un pārnestā nozīmē atjaunos adrenalīna līmeni. Iespējams, izšķirsieties par mīlas dēku. Kritisku seku nekam nebūs.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Gan personiskajās, gan darījumu attiecībās jābūt tālredzīgam. Jūsu prātā ir daudz neskaidrības, nepakļaujiet pats sevi manipulācijām. Neuzsāciet dienesta romānu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Ļoti ticams, ka būsiet viegli ievainojami romantiķi un ideālisti, aizrausieties ar kādu avantūru, kas vedīs zaudējuma virzienā. Ļoti svarīgi ievērot likumus un noteikumus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Līdz pat vēlam vakaram būs jāizvēlas starp rutīnu un avantūru. Zvaigznes iesaka svarīgos jautājumos rīkoties saskaņā ar jau zināmu šablonu, bet eksperimentēt nenozīmīgos sīkumos.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Nāksies pielāgoties citu jūtām, ieradumiem un kaprīzēm. Ja tam nebūsiet gatavi, iespējams interešu konflikts. Jau tā nedrošas attiecības nav ieteicams izaicināt vēl vairāk.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Līdz pat naktij būs nepieciešama piesardzība pat ļoti elementāros darbos. Nemieru var radīt darbs, saimniecība, veselība, tehnika, arī negodīgs un neprasmīgs palīgs.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Jūtas nemelos, intuīcija nepievils, nebūs problēmu ar kopēju stratēģiju. Problēmu avots būs meklējams nepareizā taktikā un nelaikā veiktā manevrā. Nav labākais laiks atpūtai, sadarbības uzsākšanai.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Visticamāk šī būs kļūdu piesātināta diena. Varat kļūdīties taktikas un tehnikas izvēlē. Daudzi rīkosies ne savās interesēs un to pat var nepamanīt. Nevērība, steiga un lētticība var radīt nopietnas problēmas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Visu dienu nāksies pavadīt saspringtā atmosfērā. Būs viegli ļauties ilūzijām, gadījuma jūtām. Nestabils emocionālais fons var ietekmēt personiskās attiecības, arī komunikāciju ar kolēģiem, partneriem, klientiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Slikti spēsiet izmantot savus resursus, jo īpaši jūtu uzplūdā. Nosakiet sev limitu, tā būs vieglā kontrolēt līdzekļu nepamatotu un nelietderīgu aizplūšanu. Atturieties no šaubīgiem darījumiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Ļoti svarīgi saglabāt līdzsvaru dvēselē, no kontroles nedrīkst izlaist arī finanses un reputāciju. Impulsivitāte un viegla iespaidojamība var būt bīstama. Nezaudējiet paškontroli.