Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: zvaigznes palīdzēs būt disciplinētiem

Zvaigznes palīdzēs būt disciplinētiem un pat izcili veikt skrupulozu darbu. Meistarība, precizitāte, pieredze un kontrole, drošības likumu ievērošana būs panākumu pamatā. Labas sekmes darbos, kas saistīti ar aprēķiniem, detaļu šifrēšanu, uzkopšanu, sistēmisku profilaksi, iekārtu pārbaudi.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Ļoti svarīgi iedziļināties uzdevumā, bet noteikti paturot prātā galveno mērķi un neatkāpjoties no plāna un likumiem. Aukstasinīgiem manipulatoriem palīdzēs disciplīna, drošības noteikumu ievērošana.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Zvaigznes iesaka izmantot dienu sadarbībai. Nebūs lielas atšķirības starp oficiālu un neformālu vienošanos, daudz svarīgāk katrai pusei līdz sīkumiem un detaļām zināt savus pienākumus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Zvaigznes iesaka koncentrēties uz darbu, slimību ārstēšanu un ķibeļu novēršanu. Par dienas tēmu var kļūt rūpes mājās un darbā, turklāt ne tikai globālas, bet arī saimnieciskas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Vēlams ieplānot braucienu vai darījumu kontaktus, kuru mērķis ir iegūt nepieciešamos pakalpojumus vai atjaunot produktīvu sadarbību. Labs rezultāts var būt spontānai rīcībai.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Rutīnas diena, rūpīgi jāapskata vide un jānovērtē situācija gan mājās, gan darbavietā. Var būt nepieciešama ģenerāltīrīšana, atkārtota saruna, dokumentu un lietu inventarizācija.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Rīkosieties saskaņā ar pienākumu un personiskajām vajadzībām, ieradumiem un pašsajūtu. Uzdevums nebūs diez ko sarežģīts, ja izvairīsieties no avantūrām un pieturēsieties pie jau zināma plāna.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Zvaigznes iesaka koncentrēties rutīnas darbiem. Vislabākais darba režīms būs vienatnē, slēgtā teritorijā. Padomājiet par hronisku slimību profilaksi.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Varat šo dienu izmantot piesardzīgam pirmajam gājienam. Nav vēlams atlikt pašam sev dotos solījumus. Viss nav jādara pašam, arī visur nav jāpaspēj, un tas paveicams, ja vien spēsiet skaidri deleģēt uzdevumus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Ir vērts aizdomāties par piesardzīgu taktiku. Tā būs vajadzīga ne tikai tuvākajās dienās. Zvaigznes iesaka rīkoties pēc principa – septiņas reizes nomēri, vienu reizi nogriez.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Veiksmīga diena. Ir īstais laiks sākt plānu realizāciju, sākt izmantot savu lielo pieredzi. Tempa uzņemšana ir tikai laika jautājums.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Zvaigznes iesaka enerģiju virzīt uz uzkopšanu, liekā izmešanu. Skādi nenodarīs pat piekasīšanās, izvēlība, skrupulozitāte.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Varat cerēt uz partneru kārtīgumu un godaprātu. Vairums no viņiem būs uzticami vai arī būs spiesti rīkoties saskaņā ar likumu. Laba diena oficiālām vizītēm un pārrunām, darījumu un kontraktu precizēšanai.