Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI:Zvaigznes grib, lai cilvēki pievērstos saimnieciskiem darbiem

Zvaigznes grib, lai cilvēki pievērstos saimnieciskiem darbiem. Tiks radītas iespējas apmainīties ar noderīgiem pakalpojumiem. Cilvēki var pat tikt piespiesti novērtēt stabilitāti, drošību, funkcionalitāti, roku darba meistarību. Virtuvē, darbnīcā vai būvlaukumā pavadītais laiks būs ļoti produktīvs.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Zvaigznes iesaka nesēdēt rokas klēpī salikušiem. Vēlams koncentrēties uz savas materiālās bāzes stiprināšanu. Naudu var atnest meistarība, pieredze, kvalifikācija.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Viena no visproduktīvākajām dienām šajā mēnesī, tāpēc vēlams pārvarēt slinkumu un aizmirst visādas atrunas. Ļoti ieteicami sīki un laiku prasoši darbi. Pieaugs izturība.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Zvaigznes varētu noslēgt komunikācijas kanālus, uz laiku liegt pieeju izklaidēm un piespiest pievērsties darbiem. Labs laiks kompleksiem pasākumiem, dažādu rezervju un uzkrājumu veidošanai.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nāksies pūlēties kolektīva labā, pastarpināti arī savā labā. Zvaigznes saka – ar darbiem varētu tikt galā arī viens pats, bet kolektīvā būs produktīvāk. Vislabākā valūta būs savstarpēji pakalpojumi.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Lieciet lietā savas spējas būt labam saimniekam, domāt ekonomiski. Esiet praktiski, bet neskopojieties, teiksim, materiālu izvēlē. Diena piemērota sistemātiskām pārmaiņām.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Nepalaidiet garām ļoti veiksmīgu dienu, kurā lieliski varat demonstrēt savus talantus un spējas. Laba forma nāks kombinācijā ar veiksmi. Būs iespēja demonstrēt savu meistarību.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Vēlams būt nopietnam un tālredzīgam, domājot par dzīves materiālo pusi. Veltiet uzmanību nekustamajam īpašumam, kredītiem, ilgtermiņa investīcijām.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Ir vērts parūpēties par attiecību stabilizēšanu. Pat draudzību varētu nākties stiprināt ar materiālām sastāvdaļām. Ir īstais laiks radīt uzticību kādā jums svarīgā grupā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Vēlams iedziļināties dzīves praktiskajā pusē, jo īpaši – sīkumos. Labas sekmes ieplānotos atjaunošanas darbos, rutīnas darbu optimizēšanā. Ļoti svarīgi būt organizētam.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Labi rezultāti praktiskos mērķtiecīgos darbos. Ļoti labi likt lietā lietišķu hobiju. Mēģiniet izvairīties no slinkuma un lēnīguma. Labas sekmes var gūt, izmantojot netradicionālu medicīnu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Vajadzētu atrast īsto nodarbošanos, laiku un enerģiju pilnībā veltīt tai. Darbam ļoti palīdzēs adekvāta noskaņošanās.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Nebūs problēmu ar palīdzības saņemšanu. Tiem, kas nav par sevi pārliecināti, ir vērts pieslieties aktīvam līderim, lai gūtu aizsardzību un izmantotu viņa uzņēmību.