Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Varēsiet atrisināt daudzus finansiālos jautājumus

Šī diena sniegs komfortu, bet pats galvenais – varēsiet atrisināt daudzus finansiālos, saimnieciskos un biznesa jautājumus, ko neizdevās atšķetināt iepriekšējās dienās. Notikumi var attīstīties lēnām, bet cilvēki spēs gaidīt, jo būs koncentrējušies uz rezultātu. Daudziem var nākties strādāt līdz vēlam vakaram.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Lai vai ko darīsiet, pievērsiet uzmanību jautājuma finansiālajai pusei. Īpaši būtiski būs darījumi ar ilgstošām finansiālām saistībām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Jūsu priekšā atklājas plašs lauks, lai darbotos praktiski. Iespējams, jūs kontrolēs, ierobežos, virzīs, bet tas netraucēs jums justies kā savas dzīves saimniekam.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Apstākļi mudinās būt nopietniem un patstāvīgiem. Laba diena, lai apspriestu saimnieciskus jautājumus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Materiālie jautājumi būs kā impulss rosībai. Nepieciešamība iedziļināties ikdienas sīkumos atraus no radošām nodarbēm, un tas var tracināt.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ir laiks koncentrēties uz profesionāliem plāniem, tos arī pārskatīt, apspriest to realizāciju. Esiet disciplinēti, tā iemantosiet tuvinieku un priekšnieku atzinību.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Produktīva diena, īpaši kontaktējoties ar cilvēkiem. Iespējams, kļūsiet par konsultantu vai saņemsiet labu padomu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Jūs maksāsiet par mūziku, ko pasūtīs citi. Rūpīgi ievērojiet spēles noteikumus, jo īpaši finansiālajā jomā. Esiet godīgi un rūpīgi, kārtojot darījumus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Citu ieradumi var izrādīties jums tracinoši, bet – nespriediet par citiem pēc sevis. Neatkāpieties no saviem principiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
No steidzīgas rikšošanas būs jāpāriet uz daudz rāmāku soli. Dariet vien pašu nepieciešamāko, turklāt – rūpīgi
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Būs liels potenciāls darboties, bet zvaigznes iesaka visu darīt saskaņā ar plānu un kārtīgi. Sasprindzinājuma un stresa noņemšanai labāk palīdzēs masāža, nevis alkohols.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Vislielāko uzmanību vajadzētu veltīt ģimenei, bet jūs to veltīsiet darījumiem. Karjeristi var paklupt paši uz savas pašpārliecinātības.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Visaktuālākie jautājumi būs – rūpība un tālredzība. Neviens neliks jums pārstrādāties, to varat izdarīt tikai jūs pats.