Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Cilvēki azartiski ķersies klāt jauniem projektiem

Harmoniska diena. Cilvēki būs entuziasma pilni, dzīves enerģija kūsāt kūsās. Cilvēki azartiski ķersies klāt jauniem projektiem un kārtējiem darbiem, arī tādiem, kas atlikti ilgāku laiku. Arī lēmumi tiks pieņemti strauji un izlēmīgi. Sadarbība ar citiem cilvēkiem ļaus izvēlēties attiecīgajam brīdim labāko piedāvājumu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Nedēļas sākumā būs sekmes komunikācijā, jo īpaši ar radiniekiem. Ja nepieciešams ar radiem vai draugiem apspriest jautājumus, no kuriem daudz kas atkarīgs, pamēģiniet šodien.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ieteicams pievērsties jautājumiem, kas saistīti ar dokumentāciju un birokrātiju, jo zvaigznes sola – šķēršļu nebūs.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Varat saņemt būtisku informāciju, kas palīdzēs, dodot iepirkties vai meklējot iespējas palielināt ienākumus. Labs laiks materiālu jautājumu kārtošanai.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes sola atbalstu intelektuālā un radošā darbībā. Spēsiet daudz ko apgūt itin viegli un ātri. Labs laiks, lai arī fiziski mazliet pasvīstu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Jūs var iesaistīt kādā izmeklēšanā, iespējams, pats nolemsiet noskaidrot sev interesējošus jautājumus. Ciemos var pieteikties radinieks no tālienes.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Gaidāmi daudzi patīkami kontakti, visticamāk, ar draugiem vai līdzīgi domājošiem. Mēģiniet būt arī konstruktīvi, ne tikai apburoši.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Skaidrs un aukstasinīgs prāts un precīzi mērķi – lūk, kas jūs visprecīzāk raksturos. Spēsiet lieliski adaptēties jaunos apstākļos un vienalga saņemt kāroto.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Kāre pēc zināšanām dominēs. Saņemsiet jaunu informāciju, kas sākotnēji jūs var apstulbināt, bet vienlaikus arī remdēs ziņkārību.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Diemžēl ar cilvēkiem jums apkārt var notikt dažādi nepatīkami notikumi. Stress apies jūs, bet trāpīs tuviem cilvēkiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Precētajiem diena var paiet konstruktīvā dialogā ar apkārtējiem. Varat pacelt daudzus asus jautājumus un vismaz mēģināt tos atrisināt, iztiekot bez liekām emocijām.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Zvaigznes iesaka pievērst uzmanību dienas režīmam. Izanalizējiet ieradumus un skaidri aprēķiniet, cik daudz laika kam veltāt, ļoti ticams, ka varat paveikt vairāk, un tieši tas nepieciešams – paaugstināt paša ražīgumu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes iesaka īpašu uzmanību pievērst dzīves radošajai pusei. Viegla attieksme pret dzīvi un spēja novērtēt problēmas dos iespēju veikli panākt jums pozitīvu lēmumu pieņemšanu.