Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Labs laiks, lai sāktu atveseļošanās kursu

Zvaigznes mudinās objektīvi uztvert realitāti. Vēlams atteikties no teoretizēšanas un sapņiem. Praktiskums un tālredzība būs tās īpašības, kas palīdzēs darbā. Labs laiks, lai sāktu atveseļošanās kursu. Var veikt nopietnus pirkumus mājoklim. Partnerattiecībās izcili svarīga būs uzticēšanās un cieņa.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Vairāk uzmanības veltiet finanšu jautājumiem. Atmosfēra būs piemērota strīdīgu jautājumu risināšanai. Iespējami neplānoti ieņēmumi no sen aizmirstiem avotiem, vai arī par to parūpēsies partneris.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Laba diena. Pieaugs dzīves tonuss, vairosies enerģija. Būsit gatavi uz daudz ko, lai tikai īstenotu mērķus, sasniegtu iecerēto karjerā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ieteicams paņemt pauzi svarīgu darbu veikšanā, ja risinājums šķiet grūts uzdevums. Saskarsmē ar tuviem cilvēkiem esiet iejūtīgi, pārāk daudz nerunājiet, var izsprukt sprādzienbīstami teksti.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Diena dāvās garīgu līdzsvaru un pārliecinātību par nākotni. Iespējama pastiprināta interese par kulināriju, modi un iepirkšanos.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Būsit ļoti labā garastāvoklī. Izdosies viegli nokārtot finansiālos jautājumus, rast izeju no situācijas, kas jau sen šķiet bezcerīga. Iespējams, jums paaugstinās atalgojumu, saņemsit kādu negaidītu finansiālu atbalstu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Labs garastāvoklis un pozitīva attieksme pret dzīvi būs veiksmes pamatā. Darbā būs laba komunikācija ar kolēģiem, izmantojiet to, lai panāktu sev kāroto rezultātu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Svarīgu jautājumu risināšanā paļaujieties uz veselo saprātu, precīziem aprēķiniem un profesionāļu ieteikumiem. Iekšējā balss pateiks priekšā pareizo risinājumu grūtā situācijā. Ģimenē iespējami konflikti.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Uzmanības centrā būs partnera vajadzības. Iespējams, jūsu palīdzība kādam būs nepieciešama finansiālu un dzīvošanas jautājumu risināšanā. Īsas baudas dēļ nav ieteicams riskēt ar to, kas jums patiešām svarīgs.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Galvenais likums šodien – zelta vidusceļš, jo īpaši karjeras un finansiālu jautājumu risināšanā. Riskējot pārlieku, varat pamatīgi iedragāt reputāciju.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Potenciāli veiksmīga diena, jūsu panākumu artavā var izrādīties tas, ko nebijāt pat iecerējis. Nav ieteicamas kardinālas pārmaiņas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nāksies veltīt uzmanību tuvinieku vajadzībām. Nav izslēgts, ka gribēsit atvilkt elpu no enerģiskas darbošanās. Personiskajās attiecībās no partnera neprasiet pārāk daudz.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Dvēselisku komfortu nodrošinās stabilitāte. Tieši jūsu tālredzība ļaus sasniegt panākumus profesionālajā darbībā. Personiskajā dzīvē problēmas zvaigznes neparedz.