lazanja

14:03
Lazanja pannā - tā ir klasiskās ceptās lazanjas garšas, taču to ir daudz vienkāršāk un ātrāk pagatavot, turklāt viss tiek pagatavots vienā pannā! Ar recepti dalās “Southern Living”.
9.sep 2021
Ierasto lazanjas lokšņu vietā šajā ēdienā izmanto ceptas baklažānu plāksnītēs. Starp tām liek tomātu un gaļas mērci un rikotas sieru, bet virspusē kārdina mocarellas siera garoziņa.
30.nov 2019
Jauns izpildījums tradicionālajam itāļu ēdienam – veģetārā lazanja ar šampinjoniem un kazas sieru. Rozmarīns, timiāns un kanēlis to padarīs par īstu garšas piedzīvojumu!
21.mai 2016
Lai ieviestu virtuvē mazliet Itālijas garšas, Sigita un Saverio Bianki no Lazanjas Republikas piedāvā recepti, lai paša spēkiem izmēģinātu itāliskāko no ēdieniem – lazanju! Soli pa solim viņi pastāsta, kā pagatavot gardu maltīti diviem – romantiskām vakariņām vai sātīgām pusdienām.