Ķirši

5.apr 2017
Pavasaris ir laiks, kad tūkstošiem tūristu dodas uz Japānu, lai iemūžinātu skaisto ķiršu ziedēšanas laiku.
25.mar 2017
Kamēr siltākās pavasara dienas Latvijā ir vēl tikai priekšā, tikmēr jau vairākās citās pasaules vietās cilvēkus priecē ķiršu ziedu pārbagātība.
22.mar 2017
Šonedēļ oficiāli sācies ķiršu ziedēšanas laiks Japānā. Kā zināms, tad šis ir periods, kad Japānā novērots īpaši liels tūristu pieplūdums.
14.mar 2017
Ķīnas pilsētā Šanhajā sākas ķiršu ziedēšanas festivāls.
19.feb 2017
Daļā Ķīnas vidējā gaisa temperatūra ir ievērojami augstāka nekā Latvijā. Līdz ar to tas ir labvēlīgs laiks ķiršu ziedēšanai, kas katru gadu piesaista cilvēkus no visas pasaules.
7.apr 2016
Tūkstošiem tūristu pēdējo nedēļu laikā devušies uz Japānu, kur īpaši krāšņi sākoties pavasarim zied ķiršu koki.
25.jūl 2015
Šeit apkopoti pieci iemesli, kādēļ uzturā ieteicams vairāk lietot šīs gardās ogas.
20.mai 2015
Sākoties siltam laikam, pavasaris dāvā fantastisku skaistumu. Šobrīd ir tas laiks, kad teju visā pasaulē zied ķirši.
17.jūl 2010
Galvenais, kas šobrīd jādara ar ķiršiem – tie jāēd svaigi, lai dotu organismam kāliju, kalciju, dzelzi, fosforu, magniju, varu, C vitamīnu, PP vitamīnu, organiskās skābes un augu valsts krāsvielas. Bet nav jau obligāti jākalkulē visi šie labumi, ķiršus vajag vienkārši baudīt un priecāties.
13.jūl 2010
Līdz ar vasarīgā laika iestāšanos uzskatāmi mainījušies pircēju paradumi un ikdienas iepirkumu grozos cilvēki liek vasaras sezonai piemērotus produktus.