jogurta kūka

22.jun
Šā deserta pagatavošanai būs nepieciešamas tikai 45 minūtes. Franču šefpavāre Manona Lagrēva dalījās ar ātras un gardas kūkas recepti. Viņa jogurta kūku nosauca par perfektu desertu tiem, kas novērtē vienkāršību un izsmalcinātu garšu.
21.feb
Tradicionāli kūku pagatavošana prasa daudz laika un sastāvdaļu, turklāt parasti tās ir arī diezgan sātīgas un kalorijām bagātas. Izmēģiniet šo jogurta kūku, kurā netiek izmantots tradicionālais sviests, kopā ar “Express” recepšu autoriem.
18.dec 2024
Gaisīga virspusē un krēmīga apakšā - šī kūka ir lielisks veids, kā jogurtu pārvērst saldā kārumā, kuru atsvaidzinās citrusaugļu piedeva. Ar recepti dalās “The Guardian” recepšu eksperts Toms Hants.
5.nov 2021
Vienkārši sajauc visas sastāvdaļas, liek cepeškrāsnī un pēc tam atdzesē. Pēc garšas šis deserts līdzīgs siera kūkai un saldā krējuma krēmam.