Auzu pārslu cepumi

15.jun
Pašgatavoti auzu pārslu cepumi ar zaļo tēju ne tikai saglabā savu garšu, bet arī kļūst par spēcīgu antioksidantu avotu. Šādi secinājuši japāņu zinātnieki no Rjukjusas Universitātes, kuri sava pētījuma rezultātus publicēja žurnālā Progress in Nutrition.
20.apr
Kāpēc katru dienu jāēd auzu pārslas? Auzu pārslas ir vispusīgas – gan putrā, gan banānu maizē. Tie veicina ne tikai uzturu, bet arī jūsu labsajūtu. Auzu pārslas no pirmā acu uzmetiena var šķist ne pārāk aizraujošas, jo tās ir diezgan bezgaršīgas un tāpēc neizraisa lielu entuziasmu.
8.jan
Pagatavošana prasīs ļoti maz laika. Vai vēlaties kaut ko saldu, bet nevēlaties uzņemt papildu kalorijas? Tad šī auzu pārslu cepumu recepte ir ideāli piemērota.