Viegla persiku kūka būs jebkura galda centrālais elements. Sulīgi augļi, maigs krēms un kraukšķīgi cepumi apvienojas, lai radītu perfektu desertu, kam nav nepieciešama cepeškrāsns, ilga gaidīšanas laika un sarežģītas sastāvdaļas, piedāvā RBC.
Siera kūkas ar vaniļas krēmu un ogām ir gatavas dažu minūšu laikā un neprasa rauga mīklu. Receptes vienkāršība un sabalansētā garša padarīs šo desertu par iecienītāko katrā virtuvē, ir pārliecināta ukraiņu ēdienu blogere Katerina Procišina.
Ja kārojat kaut ko ātru, maigu un smaržīgu, izmēģiniet šīs ābolu pankūkas. Vienkāršas sastāvdaļas, tikai dažas minūtes pagatavošanai — un jūsu galds būs pilns ar pūkainām, zeltainām pankūkām, kas kūst mutē.