Lai makaroni sanāktu garšīgi, nav jābūt pavāram, tomēr ir daži noteikumi, kas atšķir parastus, mīkstus makaronus no tiem, kas ir elastīgi, aromātiski un lieliski “saspēlējas” ar mērci - itāļi to sauc par al dente - stingri, bet ne cietiem. Galvenais noslēpums slēpjas nevis pašos makaronos, bet ūdenī! Mācāmies kopā ar “BBC Food”.
Itāļu zemnieciskā virtuve ir vienkārša dāvana pasaulei, un, lai gan mājās gatavoti makaroni joprojām ir tikai ola un milti, reibinošo formu klāsts tos var pārvērst par piemērotu gan kā pildījumu, gan kā elementu, kas piešķir sātīgam ēdienam spēku.
Šī recepte ir veltīta pārsteidzošu mājās gatavotu makaronu "Bolognese" pagatavošanai. Tā vietā, lai izmantotu veikalā iegādāto mērci, izveidosiet bagātīgu, sarežģītu garšu, kas lieliski apvieno maigu gaļu ar garšīgiem dārzeņiem un garšaugiem.