Noskaidro, kas tavā virtuvē ir lielākie mikrobu perēkļi

© depositphotos.com

7.lapa

Ledusskapja durvju rokturis

Jo lielāka ģimene, jo vairāk roku diendienā skar ledusskapja durvis, bet - kur rokas, tur mikrobi. Ēdiena gatavošanas procesā bieži pieskrienam pie ledusskapja pēc kāda produkta, ko aizmirsies laikus izņemt, taču kāda vairs roku mazgāšana, kad uz pannas viss jau tūlīt sāks degt? Citreiz rokas pavirši apslauka papīra dvielītī, bet gadās, ka pat tas nav pa ķērienam. Mikroorganismu kompānija uz roktura zeļ un plaukst.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Piemājas saimniecībā ražotas svaigas olas bieži vien ir augstākas kvalitātes un labākas garšas. Ja kādreiz esat iegādājies svaigas olas pie vistu saimniekiem vai zemnieku tirgū, iespējams, ir radušās šaubas par to, vai tās ir droši ēst tādas un kādas ir.

Svarīgākais