Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Štromberga draudzene pārsteigta par mīļotā popularitāti

© F64

Nosvinējis teju visus iespējamos gada nogales svētkus, šomēnes Amerikā atgriezīsies «BMX» braucējs Māris Štrombergs. Dzimtenē viņš sabija visai ilgi, turklāt šoreiz kopā ar savu draudzeni Natašu.

Pirms gadumijas svētkiem notikušajā ikgadējajā labāko sportistu apbalvošanas ceremonijā divkārtējais olimpiskais čempions Māris Štrombergs saņēma balvu gan nominācijā «Gada labākais sportists», gan tika kronēts arī kā aizvadītā gada populārākais sportists. Olimpieša draudzene, filipīniete Nataša Paulo, kas Štrombergu pavadīja uz «Latvijas Gada balvas sportā» apbalvošanas ceremoniju, šķiet, nebija gaidījusi, ka viņas mīļotais dzimtenē bauda tādu popularitāti. Kad »VZ« mēģināja ar meiteni aprunāties, viņa, par spīti paziņu mudinājumam, pāri lūpām nevarēja dabūt nevienu vārdu, vien mulsi ķikināja.

«Amerikā, kad ir sacensības, tad es, protams, esmu populārs, taču vakarā esmu vienkāršs latviešu puisis. Nezinu, ko viņa [Nataša] domāja par manu popularitāti, kad braucām uz Latviju. Varbūt apbalvošanas ceremonija viņu samulsinājusi,» »VZ« pauda Štrombergs. Viņš atpakaļ uz Ameriku dodas šomēnes, bet draudzene Nataša tur atgriezīsies agrāk, lai sagatavotu māju sportista uzņemšanai.