Šārona Osborna atvainojas Sjūzanai Boilai

© Scanpix

Šārona Orborna ir paudusi nožēlu, ka bijušajam neglītajam pīlēnam Sjūzanai Boilai ir veltījusi izsmējīgas piezīmes, pļāpājot kādā amerikāņu radiostacijā.

Incidents notika šomēnes, kad 57 gadus vecā Š. Orborna radiostacijas Sirius XM ēterā S. Boilu nodēvēja par „neglīto jauko lēdiju” un piebilda: „Es tikai vēlos pateikt: Dievs svētī, un šeit ir žilete.” Portālā YouTube parādījās arī videoklips, kurā Š. Osborna redzama, laikā, kad izrunājas par S. Boilu, un tas bija pamatīgi satracinājis viņas cienītājus.

Atvainošanās zīmītē, kas publicēta Š. Osbornas Twitter lapā, viņa raksta: „Sjūzana Boila ir jauka gracioza sieviete un es to izmantoju, lai par viņu pasmietos. Es negribētu būt atbildīga par Sjūzanas sāpināšanu, un man ir jāatvainojas par saviem lētajiem jokiem.”

Š. Osborna ir talantu konkursa America’s Got Talent žūrijas locekle. Septembrī 47 gadus vecā S. Boila piedalījās konkursa finālā un nodziedāja grupas Rolling Stones dziesmu Wild Horses. Dziesma izpelnījās skatīju ovācijas, un ar piecelšanos kājās S. Boilai cieņu pauda arī žūrija, tai skaitā Š. Osborna.

Svarīgākais