Atklāti par latviešu narkobiznesu - TV3 demonstrēs filmu ''Kokaīna kurjers. Priverts''

TV3 Ziņu dienests piedāvā materiālu, kas atklāj latviešu ciešu saistību ar narkotiku biznesu.

TV3 Ziņu žurnāliste Aija Stikāne atklāj nedzirdētu un citur nepieejamu informāciju par narkokurjera Rolanda Priverta dzīves gaitām.Vismaz pēdējos desmit gadus Latvijas slavenākais narkotiku kurjers Rolands Priverts dzīvo ārpus likuma. Sapnis par vieglu naudu, ievedot kokaīnu, desmit gadu laikā Privertu novedis cietumā trīsreiz: 1999. gadā Rīgā, 2003. gadā Ekvadorā un šogad – Somijā, kur viņš notiesāts uz astoņiem gadiem. Cik mežonīga bijusi Priverta dzīve šajos gados un kādēļ viņš nenoliedz, ka vestu kokaīnu atkal un atkal, ja būtu tāda iespēja?

Atklātas intervijas ne tikai ar viņu, bet arī citām personām par šo biznesu. To, kā jūtas un ko patiesībā domā latviešu skandalozākais narkokurjers, skatieties TV3 Ziņu dienesta veidotajā filmā Kokaīna kurjers. Priverts 19.novembrī 21:55.

Kā noziedzīgo pasauli uztver noziedznieks Rolands Priverts, kas viņu pamudinājis uz šādu rīcību. Pēdējo gadu laikā R.Priverts nav sniedzis intervijas presei, šajā filmā viņš pats atklās, ko tagad domā par savu kādreizējo mīlestību Dairu Silavu, kādus nežēlīgus apstākļus pārcietis cietumā Ekvadorā, kur par savu dzīvību ieslodzītie cīnās ar ieročiem rokās, un daudz ko citu. Intervijā viņš atklāti stāsta par attiecībām ar ģimeni, par savām bailēm, kā arī atklāj, kā pats raugās uz savu dzīvi. Kādi ir viņa tālākie plāni.

''Priverts ir ļoti īpašs gadījums. Viņa uzskati ir pretrunā ar to, ko esam pieraduši uzklausīt, tāpēc viņš mani pārsteidza un brīžiem pat šokēja. Viņa dzīvi redzu, kā ļoti skumju, pretstatā tam, ka viņš pats tā nedomā... Privertu varētu saukt par nosodāmu un nepareizu, taču, kurš būs tas, kas viņu spēs patiesi (no)sodīt?!'', stāsta filmas autore Aija Stikāne.

Svarīgākais