Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Aktrise Baļčunaite kopā ar augsta ranga ierēdni Freivaldu

© F64 Photo Agency

Šogad mūzikas un mākslas festivālā «Bildes» pirmoreiz dalībnieces statusā bija arī aktrise Vita Baļčunaite: blūza koncertā viņa uzstājās kopā ar grupu «Fortress», kā arī ar Māri Lasmani izpildīja viņa «Blūzu bārajiem kaķiem» no aktrises monoizrādes «Blūzs. Vita. Nova».

Lielāko pārsteigumu aktrise un dziedātāja Vita Baļčunaite gan sagādāja «Bilžu» ballītē, kas sestdienas vakarā risinājās Rīgas Kongresu namā, – uz to viņa ieradās kopā ar kādu kungu un nemaz nevairījās no visur esošo fotogrāfu uzmanības. ««Bildes 2011» noslēgumu – veterānu koncertu – atnācām noklausīties kopā ar labu draugu Nilu Freivaldu,» »VZ« neslēpa Baļčunaite. Jāpiebilst, ka aktrise ir viena no iekārojamākajām brīvajām dāmām, kura stiprā dzimuma sabiedrībā praktiski nav redzēta un iepriekš nav nokļuvusi bulvārpreses uzmanības lokā arī saistībā ar kādām jaunām mīlas attiecībām.

Kā novēroja »VZ«, Baļčunaiti ar Freivaldu saistīja visai lietišķas attiecības, un, iespējams, šis tiešām varētu būt tas gadījums, kad tekstam «mēs esam tikai draugi» var ticēt. Taču aktrises drauga personība ir gana interesanta. Freivaldam ir tikai 35 gadi, savulaik viņš bijis Ekonomikas ministrijas Enerģētikas departamenta direktora vietnieks, pēc tam kļuvis par Satiksmes ministrijas valsts sekretāru, bet vēlāk – par Latvijas Jūras administrācijas valdes priekšsēdētāju. Šā gada martā Freivalds iecelts par a/s «Pasažieru vilciens» valdes priekšsēdētāju. Viņa valsts amatpersonas deklarācijā ir minētas divas meitas, taču sieva tajā neuzrādās.