Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Reiniks atpūšas Kalifornijā un gatavojas Helovīnam

© personīgā arhīva foto

Lauris Reiniks pēc garās vasaras koncerttūres un piedalīšanās Lietuvas šovā «Dejo ar zvaigzni» septembra pēdējā dienā devās baudīt sauli uz Kaliforniju.

Pa šo laiku dziedātājam ir izdevies iegūt sev raksturīgo iedegumu un kārtīgi atpūsties, bet šajā nedēļas nogalē mūziķis gatavojas atzīmēt Visu svēto dienas priekšvakaru, kuram iesildījās jau pirms nedēļas.

Dziedātājs Lauris Reiniks ir viens no tiem, kurš par savām gaitām regulāri ziņo sociālajā tīklā Twitter.com, taču šobrīd viņš ir devies atvaļinājumā arī no šīm aktivitātēm. Pēdējais dziedātāja ieraksts tviterī ir datēts ar 30. septembri, kad dziedātājs paziņojis par došanos atpūtā no visa, pie viena norādot, ka visus jaunumus par sevi vēstīs vien sociālajā tīklā facebook.com. Un tik tiešām – jau gandrīz mēnesi Reiniks atturējies no čivināšanas! Taču facebook.com savā lapā dziedātājs ir visai aktīvs: raksta gan par to, ko dara, gan to, kurp plāno doties, netrūkst arī fotogrāfiju ar atpūtas mirkļiem Kalifornijā. Tā, piemērām, aizvadītajā nedēļas nogalē Reiniks sāka posties šīs nedēļas nogales svinībām – Helovīnam.